Obavijesti

Sport

Komentari 158

Real pobjeđuje i bez Ronalda, Vidal je junak Juvea u Torinu!

Real pobjeđuje i bez Ronalda, Vidal je junak Juvea u Torinu!
12

Real Madrid u 5. kolu Lige prvaka dobio je Galatasaray 4-1 u Madridu. Ramos je u 26. minuti "pocrvenio", ali to nije smetalo Realu. Juve je u Torinu dobio Kopenhagen

VIDEO

Igrači su izlazili na travnjak Santiago Bernabeua, a navijači su držali 45.000 papirića na kojima je pisalo "Ronaldo 7". Portugalac je zbog ozljede propustio utakmicu 5. kola Lige prvaka u kojoj je Real i teoretski osigurao prolazak među 16 najboljih momčadi. Real Madrid je slavio protiv Galatasaraya 4-1. 

Srušili su Madriđani Barcelonin rekord. Real je nakon ove utakmice prvi klub kojem je uspjelo zabiti na 30 uzastopnih utakmica Lige prvaka. 

Ronaldo je zbog ozljede bio na tribini, kao i Luka Modrić koji nije imao pravo nastupa zbog žutih kartona. 

Ancelotti je od prve minute zaigrao s trojicom mladića u veznom redu, Iscom, Illarramendijem i Casemirom, Bale je igrao desno, a Di Maria lijevo. U 26. minuti utakmice Ramosu je pobjegao Umut Bulut, španjolski reprezentativac ga povlači i sudac mu daje izravni crveni karton. 

Gareth Bale ubrzo nakon toga zabija za 1-0. Fantastičan pogodak s 25 metara iz slobodnjaka. Ali dok su navijači slavili, Galatasaray je zabio za 1-1. Nepunu minutu nakon gola Reala, Bulut zabija za izjednačenje. 

U drugom poluvremenu Arbeloa i Di Maria zabijaju za 3-1 i stvar je bila riješena. Real je bio bolji iako je većinu vremena imao igrača manje. Isco je stavio točku na i 10 minuta prije kraja utakmice za konačnih 4-1.

Galatasaray je imao šansu nakon isključenja Ramosa, ali propustio ju je i sad će se morati vaditi u zadnjem kolu u Istanbulu protiv Juventusa kojem je dovoljan i bod za prolazak dalje...

Vidal zabio "hat-trick", Juve s dva penala srušio Dance

Mučio se Juventus s Kopenhagenom u Torinu. Dominirala je talijanska momčad, stvarala šanse, ali lopta nije htjela u gol. U 29. minuti Juve je imao prvi penal, a Vidal ga je pretvorio u 1-0. 

Mellberg je u 56. zabio za izjednačenje. No Juve ponovno iz penala i ponovno preko Vidala zabija za 2-1 u 60. minuti utakmice. 

Konačnih 3-1 postavio je junak utakmice, Vidal, golom u 63. minuti susreta.

Liga prvaka, 5. kolo, skupina B: 

  • Real Madrid - Galatasaray 4-1 (Bale 37, Arbeloa 51, Di Maria 63, Isco 81 / Bulut 38)
  • Juventus - Kopenhagen 3-1 (Vidal 29 (p), 60 (p), 63 / Mellberg 56)

Liga prvaka, Skupina B:

  • Real Madrid 13
  • Juventus    6
  • Galatasaray 4
  • Kopenhagen  4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići