Obavijesti

Sport

Komentari 11

Balić: Dođite svi za Iztoka, mi ćemo probati iznenaditi Barcu

Balić: Dođite svi za Iztoka, mi ćemo probati iznenaditi Barcu
2

Puc je zaslužio punu dvoranu, a mi ćemo na terenu pokušati obaviti svoj dio posla. Vjerujem da ih možemo iznenaditi, rekao je naš Ivano Balić uoči utakmice u Areni

VIDEO

Sjećam se Pucova gola protiv Wallaua, jako dobro pamtim tu utakmicu. Imao sam 14 godina, gledao sam je doma u Splitu. Iztok me oduševio. I poslije sam pogledao tu utakmicu još nekoliko puta, rekao je Ivano Balić.

Preminuli Puc i prema njegovu je mišljenju velik, nezaboravan.

- Poznavali smo se, pozdravili svaki put kad bismo se sreli. Pratio sam ga jako dugo, bio je igrač koji je znao i mogao apsolutno sve. Strašan igrač, jedan od najboljih lijevih vanjskih u povijesti - kaže Balić.

Prihod s današnjeg okršaja Zagreba i Barce (20.15) ići će Pucovoj obitelji.

- Nadam se da će tribine biti pune i da ćemo skupiti što više novca. Iztok je zaslužio da mu barem tako odamo počast - misli Ivano, koji vjeruje da Zagreb može iznenaditi Barcu u Areni.

- Naravno da vjerujem! Moramo samo igrati dobru obranu, ne gubiti koncentraciju svih 60 minuta i imat ćemo šansu. Takve momčadi kažnjavaju svaku pogrešku i zato ih treba biti što manje - rekao je Balić i dodao:

- Rana je faza sezone i nemamo imperativ pobjede u ovoj utakmici. O njoj ne ovisi borba za drugo mjesto u skupini. Igrat ćemo rasterećeno, a bodove ćemo tražiti u ogledima sa Chamberyjem.

Ivana i ove sezone muče leđa.

- Da, leđa me bole, ali na to se više ni ne obazirem. Naučio sam igrati s tim bolovima - zaključio je Ivano Balić.

Arena je rasprodana, Pucovoj obitelji 200.000 kuna

Ulaznica za utakmicu u prodaji više nema. Navijači su kupili svih 7260 puštenih u prodaju, a prema ranijim dogovorima klub je njih oko 6500 podijelio sponzorima. Rasprodana Arena odlična je vijest jer zarada od prodaje ulaznice ide Iztokovoj obitelji, a direktor Bartol Kaleb procjenjuje da će biti uplaćeno između 180 i 200 tisuća kuna.

Barcelona ove sezone ima samo jedan poraz

U zadnjih 16 godina Zagreb je 12 puta izgubio od Barce i jedanput remizirao. Barca ove sezone ima jedan poraz iz 12 ogleda.

Šaljite svoje fotografije, pokažite kako navijate za Zagreb i osvojite dresove i lopte koje su potpisali rukometaši Barcelone i Zagreba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja