Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Balić je genijalac, ali Valčić je naš motor i u napadu i obrani'

'Balić je genijalac, ali Valčić je naš motor i u napadu i obrani'
5

Naravno da smo oslabljeni neigranjem Vukića i Horvata i zato ne očekujem laganu utakmicu, najavio je utakmicu 8. kola Lige prvaka protiv Constante u Areni Zagreb

VIDEO

Nakon Svjetskog prvenstva igrači koji su bili u reprezentaciji vratili su se u različitim raspoloženjima i zato bi bilo jako važno u nastavak Lige prvaka krenuti pobjedom. Zbog momčadi, ali i zbog mene osobno, rekao je novi trener CO Zagreba Ivica Obrvan uoči dolaska rumunjske Constante u Arenu.

- Razgovarao sam proteklih dana s igračima iz reprezentacije, želio sam ih sve podići. I Balića i Gojuna i Šegu, ali prije svih Valčića i Kopljara. Bez obzira na Ivanovu genijalnost, Valčić nam je izuzetno bitan jer je motor momčadi i u obrani i u napadu - dodao je Obrvan.

Zadovoljan sam našim golmanima, Šego i Pešić su zasad u zavidnoj formi, kaže Obrvan

Jesenas su se zagrebaši lako obračunali s Rumunjima, u gostima su pobijedili 33-23 uz sjajnu partiju Marina Šege.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iako na SP-u nisu bili u pravoj formi, zadovoljan sam našim golmanima. Šegi i Pešiću sigurno će psihički biti nešto lakše jer nema ozlijeđenog Škofa iako Gorazda još iz Slovenije znam kao vrhunskog golmana. No ova dvojica su u zavidnoj formi, barem sudeći po tri dosad odigrane domaće utakmice - rekao je novi trener Zagreba koji u ovoj utakmici neće moći računati ni na Gala, Kovačevića, Vukića i Horvata.

Dat ću sve od sebe da odigram bolje nego što govorim hrvatski, rekao je Slovak Kopčo

- U toj prvoj utakmici Horvat i Vukić su bili najbolji strijelci, a niti jednog sada nema. Naravno da smo oslabljeni njihovim neigranjem i zato ne očekujem laganu utakmicu. Ni igrači je tako ni slučajno ne smiju shvatiti.

Kopljar je svoje probleme s ozljedom trbušnog zida riješio, a Gal će najvjerojatnije cijelu utakmicu sjediti na klupi pa će priliku dobiti Slovak Kopčo.

- Ovo mi je prva utakmica u takvoj ulozi i dat ću sve od sebe da odigram bolje nego što govorim hrvatski - sa smješkom je na solidnom hrvatskom rekao Kopčo.

Slično kao i njegov prethodnik Neno Kljaić Obrvan inzistira na obrani. 

Ivanu je žao što i prije nije igrao obranu, no nije se želio miješati u posao trenera

- Na obrani ću inzistirati u svakoj utakmici, a ne samo ovoj. Također, želim više koristiti neke igrače u oba pravca, kod mene će i Balić i Špiler igrati obranu i vući polukontru - kazao je trener i nastavio:

- Ivanu je krivo što i ranije nije tako igrao, no nije želio svoje ideje nametati trenerima u klubu i reprezentaciji. Svjestan sam da će mu padati koncentracija budući da nije naviknut na takvo igranje, ali spreman sam to istrpjeti. Neće mu biti lako, više nema 25 godina nego 32, ali toliko je inteligentan i brz da time sve može nadoknaditi - zaključio je Obrvan. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu