Obavijesti

Sport

Komentari 24

Balić: Imat ćemo problema ako ćemo ići trčati s Norvežanima

Balić: Imat ćemo problema ako ćemo ići trčati s Norvežanima
1

Trebamo se brzo vraćati i presjeći njihovu trku te ih natjerati u igru šest na šest jer u tome imamo jako velike šanse, savjetovao Ivano Balić kako igrati protiv norveškog uragana

VIDEO

Mislim da smo iz utakmice u utakmicu bolji. Na početku Svjetskog prvenstva nije izgledalo onako kako smo htjeli, ali najbitnije je da smo pobjeđivali. Odigrali smo samo lošu utakmicu protiv Njemačke, ali sada to i nije toliko bitno. Za osminu finala i četvrtfinale smo bili pravi, igrali smo onako kako treba i nadam se da ćemo tako i nastaviti, rekao je Ivano Balić pred utakmicu koja Hrvatsku može odvesti u finale Svjetskog prvenstva.

Norvešku jako dobro poznajemo. Slavili smo u borbi za broncu na Europskom prvenstvu u Poljskoj te smo ih ostavili bez Olimpijskih igara u Riju nakon pobjede u kvalifikacijama.

Kako koordinator za muški rukomet Ivano Balić vidi Norges Håndballforbund i igru hrvatske reprezentacije? Pogledajte u videu.

Posted by HRS on Friday, January 27, 2017

- Norveška igra gotovo jednako kao u Poljskoj i Danskoj. Razlika je to što su sada iskusniji i imaju puno više samopouzdanja što pokazuje i plasman u polufinale Svjetskog prvenstva. Jedina promjena je što imaju mlađeg golmana koji nije bio u Poljskoj. On je vrlo dobar i to im je veliku plus na kvalitetu koju ionako imaju. Utakmica će biti otvorena i bitno je da spustimo tempo. Ne smijemo si dopustiti da trčimo s njima jer bi onda mogli imati problema. Na trku su slomili sve protivnike - kaže Balić.

Na njegovoj poziciji Norveška ima svog najboljeg igrača. Sander Sagosen nova je zvijezda svjetskog rukometa koju je kupio PSG.

- Sve počinje od Sagosena, ali u toj tranziciji Tonnesen i Lie Hansen dosta dobro iskorištavaju nepostavljene zone i imaju veliku slobodu za šut. Trebamo se brzo vraćati i presjeći njihovu trku te ih natjerati u igru šest na šest jer u tome imamo jako velike šanse - zaključio je Balić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići