Obavijesti

Sport

Komentari 0

Balkanski derbi pripao Dončiću, sjajni Bogdanović opet oduševio

Balkanski derbi pripao Dončiću, sjajni Bogdanović opet oduševio

Utah Jazz je pobijedio New Orleans Pelicans 115-104 i s 27 pobjeda u 37 utakmica skočio na treće mjesto na ljestvici Zapadne konferencije. Bogdanović je zabio 21 koš uz tri skoka

VIDEO

U bogatoj NBA večeri svjetla reflektora bila su uprta u dva ponajbolja igrača današnjice. Balkanski okršaj između Luke Dončića i Nikole Jokića pripao je Dallas Mavericksima koji su s laganih 103-89 deklasirali Denver Nuggetse i došli do 19. pobjede u 38. utakmici.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

A briljirao je upravo dvojac s početka teksta. Dončić nije bio na šuterskoj razini, zabio je 21 koš, ali zato je dijelio lopte šakom i kapom. Susret je završio s čak 15 asistencija, a stigao je uhvatiti osam skokova. Podršku je imao u Bullocku koji je zabio 15 koševa, baš kao i Powell.

NBA: Denver Nuggets at Dallas Mavericks

Denver se cijele sezone muči s izostancima, a Nikola Jokić jednostavno ne može sam. Prošlosezonski MVP je gotovo svaku utakmicu najbolji u svim rubrikama, no ne može sam protiv petorice. Zabio je 27 koševa i uhvatio 16 skokova, a jedini koji mu je koliko toliko pomogao je Gordon koji je zabio 15 koševa. Bilo je to nedovoljno za pobjedu protiv raspoloženog Dallasa. 

NBA: Denver Nuggets at Dallas Mavericks

A hrvatske navijače sigurno veseli još jedna fenomenalna partija Bojana Bogdanovića koji igra u sjajnoj formi. Njegov Utah Jazz pobijedio New Orleans Pelicans 115-104 i s 27 pobjeda u 37 utakmica skočio na treće mjesto na ljestvici Zapadne konferencije.

Najbolji je bio, već tradicionalno, sjajni Mitchell koji je zabio 29 koševa, ali veliku pomoć imao je u sjajnom Bogdanoviću. Babo je za 35 minuta igre zabio 21 koš uz tri skoka. Šutirao je 8-17, a trice je gađao 5-11.

NBA: Utah Jazz at New Orleans Pelicans

Baš kao i prošle sezone, kako se bliži All Star, Bojan je sve bolji i Beretta se polako zagrijava. Hrvatski reprezentativac je u posljednjih deset utakmica na sjajnom prosjeku od 19.8 koševa po utakmici i to je ono izdanje na koje je i naviknuo navijače Jazzera. Pokazao je kako hvata formu i sada može biti samo još bolji. I to u pravo vrijeme.

Beretta će potpuno zagrijana dočekati play-off, najbitnije razdoblje sezone u kojoj Jazzeri napokon žele otići korak dalje i isprati gorak okus iz prošlih sezona. Imaju jako dobro posloženu ekipu, a uz ovakvog Babu ništa nije nemoguće.

NBA: Utah Jazz at New Orleans Pelicans

Kod Pelicansa je još jednu dobru utakmicu odigrao Valančiunas koji je zabio 25 koševa uz devet skokova. 

Iznenađenje večeri priredio je Detroit koji je s 115-106 srušio aktualnog NBA prvaka Milwaukee Buckse. 

Saddiq Bay je terorizirao obranu Bucksa pa je na kraju brojao do 34 koša, od čega čak osam trica. Giannis Antetokounmpo je bio na svojoj razini, zabio 31 koš, Holiday dodao 29, ali večeras su Pistonsi bili bolji. 

NBA: Memphis Grizzlies at Brooklyn Nets

Do velike pobjede stigli su i Memphis Grizzliesi koji su sa 118-104 svladali favorizirani Brooklyn. Memphis je od početka dao do znanja Netsima da će to biti teška utakmica. Od samog početka su vodili, igrali agresivno i tvrdo i na kraju došli do velike pobjede. Morant je briljirao s 36 koševa i zasjenio Kevina Duranta koji je zabio deset manje. 

Ostali rezultati: 

Philadelphia - Houston 133-113

Washington - Charlotte 124-121

Chicago - Orlando 102-98

Golden State - Miami 115-108

Portland - Atlanta 136-131

LA Clippers - Minnesota 104-122

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica