Sport

Komentari 0

'Barakude' se okupile u Budvi: Ovo je sjajna priprema za Kup

'Barakude' se okupile u Budvi: Ovo je  sjajna priprema za Kup

Hrvatski se vaterpolisti od 26. do 28. siječnja pripremaju u Budvi s reprezentacijom Crne Gore za nadolazeći Svjetski kup koji će se u ožujku održati u Zagrebu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija okupila se u Budvi gdje će od 26. do 28. siječnja održati pripreme s reprezentacijom Crne Gore. U sklopu priprema, 28. siječnja će se u 18 sati na gradskim bazenima Budva odigrati i prijateljska službena utakmica dviju reprezentacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Očekuje nas nekoliko trening utakmica od kojih će jedna biti službena. Na žalost na ovom okupljanju nismo u kompletnom sastavu, s obzirom na obveze igrača koji igraju u inozemnim klubovima. Stoga smo bili prisiljeni pozvati igrače koji igraju isključivo u hrvatskoj ligi. Pritom, imali smo problema i s ozljedama - najavio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je finale Europskog prvenstva u Splitu

- No ovo okupljane će nam poslužiti kao sjajna priprema za Svjetski kup koji će se održati u Zagrebu početkom ožujka. Iz Budve se vraćamo u nedjelju te igrači nastavljaju sa svojim klupskim obvezama. Nakon toga nam slijedi ponovo okupljanje 6. ožujka u Zagrebu, gdje nas već 8. ožujka očekuje prva utakmica turnira, protiv reprezentacije SAD-a.

Iduće okupljanje reprezentacije bit će u Zagrebu, uoči nastupa na turniru Svjetskog kupa koji će se održati od 8. do 14. ožujka na Mladosti. Osim domaćina, nastupit će i reprezentacije SAD-a, Mađarske, Francuske, Italije i Japana. Tri najbolje plasirane reprezentacije osigurat će nastup na završnici Svjetskog kupa krajem lipnja.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je finale Europskog prvenstva u Splitu

- Iz Budve se vraćamo u nedjelju te igrači nastavljaju sa svojim klupskim obvezama. Nakon toga nam slijedi ponovo okupljanje 6. ožujka u Zagrebu, gdje nas već dva dana kasnije očekuje prva utakmica turnira, protiv reprezentacije SAD-a," najavio je izbornik Tucak.

Na ovom okupljanju izbornik je okupio sljedeće igrače: Toni Popadić, Ivan Marcelić, Jerko Jurlina, Goran Grgurević, Loren Fatović, Jerko Marinić Kragić, Rino Burić, Matias Biljaka, Marko Žuvela, Franko Lazić, Zvonimir Butić, Filip Kržić, Dario Rakovac, Jerko Penava.

Najčitaniji članci