Obavijesti

Sport

Komentari 750

Barcelona na pragu ispadanja! Milan ih srušio nakon 9 godina

Barcelona na pragu ispadanja! Milan ih srušio nakon 9 godina
11

Senzacionalno su pobijedili neprepoznatljivu Barcu 2-0 i na uzvrat putuju s velikim kapitalom. Barca je posljednji put utakmicu s dva razlike izgubila prije dvije godine

VIDEO

Živcira me što smo unaprijed otpisani, rekao je trener Milana Allegri dan prije prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Kao da se zainatio pa svima pokazao da su u krivu. Složio je sjajnu taktiku, senzacionalno su pobijedili neprepoznatljivu Barcelonu 2-0 i na uzvrat 12. ožujka putuju s ogromnim kapitalom.

Na San Siru je uvijek teško igrati. Igrali smo loše i ovo je loš rezultat. Priželjkujemo magičnu noć na Nou Campu, rekao je Pique

Na San Siru je sve bilo spremno za spektakl, na tribinama 80.000 navijača, a iako je utakmica bila poprilično negledljiva, kući neće ići razočarani. 

Jedino što vrijedi izdvojiti su upravo golovi. Boateng je u 57. minuti ljevicom s ruba kaznenog prostora pogodio suprotni kut, a u 81. je Muntari s 10-ak metara iskosa poluvolejem probio Valdesa, nakon akcije u tri dodavanja. 

Barca će se vjerojatno nakon utakmice buniti zbog prvog gola, jer je prije Boatengova udarca lopta pogodila Zapatu u ruke. 

Rezultat je 'pretjeran' iako nismo igrali najbolje, dojam je Vilanovina pomoćnika Roure

Međutim, moraju kriviti sami sebe jer nisu odigrali ništa. Najbolji je bio pokušaj Inieste s 20-ak metara i to pred sam kraj utakmice. Messi je pak izgubio lopti koliko izgubi u cijeloj godini. 

'Rossoneri' su nakon osam međusobnih utakmica u devet godina napokon pobijedili Katalonce, ali u savršenom trenutku. Možda im i uzvrate za prošlogodišnje izbacivanje iz četvrtfinala. A kladionice, navijači i stručnjaci im nisu davali baš nikakve šanse. 

Slušali smo fantastičnog trenera i igrali s puno koncentracije. U uzvratu nam ne bi bilo lako ni da imamo 5-0 prednost, izjavio je Muntari

Više je uvjerenih bilo u 'sedmicu' na lotu...

OVDJE pogledajte Boatengov, odnosno Muntarijev gol OVDJE

Poraz od dva razlike...

Posljednji put je Barca utakmicu s dva razlike izgubila još 19. siječnja 2011. godine. U Kupu kralja od Betisa, bilo je 3-1. A zadnji put u Ligi prvaka 20. travnja 2010. protiv Intera, također je bilo 3-1.

Barca nije zabila gol nakon 2,5 mjeseca

Nakon 15 utakmica i 2,5 mjeseca, Barcelona nije zabila. Posljednji put nisu dali gol protiv Benfice, 5. prosinca prošle godine, 0-0 je završilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 750
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu