Obavijesti

Sport

Komentari 45

Barca u "šopingu": Leo Messi uz Jacksona i Garetha Balea?!

Barca u "šopingu": Leo Messi uz Jacksona i Garetha Balea?!
2

Barcelona bi za Jacksona Martineza iz Porta trebala platiti 20 milijuna eura, dok bi Spursi za Garetha Balea mogli tražiti 60 milijuna eura. Obojicu želi i madridski Real

VIDEO

Istina je, Barcelona ga ozbiljno prati. No u igru se uključio i madridski Real. Kroz nekoliko dana sve bi moralo biti jasnije, rekao je Giovanni Fiore, menadžer Jacksona Martineza.

U Barceloni sve više “kipe” zbog kupnje Davida Ville koji se poslije teške ozljede ne može vratiti u pravu formu. Villa je u Barcelonu stigao 2009. godine za 40 milijuna eura, no vrlo brzo je stavljen na transfer listu. U prosincu 2011. godine trebao je biti prodan, no lom noge ostavio ga je na Camp Nou.

Arsene Wenger već je nekoliko puta pitao za Villu, a Katalonci su, čini se, ovaj put odlučili prihvatiti ponudu. Prodali bi ga za 15-ak milijuna eura, a za taj bi novac doveli sjajnog Kolumbijca Jacksona Martineza.

- Martinez je jedan od najboljih svjetskih napadača i nemojte se iznenaditi bude li njegov transfer jedan od najvećih ovoga ljeta - rekao je Fiore.

Martinez je ove sezone u 33 utakmice zabio 28 golova. Porto ga je iz meksičkog Jaguaresa de Chiapasa doveo u srpnju 2012. godine za pet milijuna eura. Bio je to klasični primjer Portove politike. Kupuj kvalitetno i jeftino, pa prodaj što je skuplje moguće.

- Oni to rade najbolje na svijetu. Martinez je samo jedan od mnogih primjera - nahvalio je Portovu politiku sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Najboljeg igrača Porto ne namjerava pustiti ispod 20 milijuna, a to je novac koji Barceloni nije problem. No problem bi mogla biti cijena za Garetha Balea, drugu Barcinu želju.

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy, saznavši za Barceloninu želju, izvjesio je ponudu od 60 milijuna eura. Katalonci još razmišljaju, no priliku je iskoristio Real i pripremio 68 milijuna eura.

- Real i Barca su veličanstveni klubovi. Tko ne bi volio igrati uz Ronalda illi Messija - rekao je sjajni Velšanin Gareth Bale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...