Obavijesti

Sport

Komentari 79

Barcelona je bila nešto grublja; Guardiola: Messiju je sve lako

Barcelona je bila nešto grublja; Guardiola: Messiju je sve lako
1

U samo dva poteza, ali genijalna, kakve samo on zna, Leo Messi je srušio sve nade Real Madrida. Još jedanput je zadivio svijet, a “kraljevski klub” bacio u očaj...

VIDEO

Sergio Ramos zakasnio je desetinku sekunde. Protiv bilo kojeg napadača na svijetu to vjerojatno ne bi bilo toliko kobno, ali protiv Lionela Messija oprosta nema.

Barcelona ga je čekala 65 minuta, nije bio onaj pravi, ali točno mu je ta desetinka bila dovoljna da pokaže zašto je najveći.

- Imamo sreću da je Lionel Messi igrač Barcelone. S 23 godine postao je treći najbolji strijelac Barcelone svih vremena. Taj dečko je čudesan - sipao je komplimente na račun svog napadača trener Pep Guardiola.

Ništa novo nije rekao, svi znaju da je čudesan, da u utakmici u kojoj ostaneš bez igrača, kao što je Real ostao bez Pepea, možeš samo sjesti i plakati. A u 87. minuti doslovno su svi na tribinama Bernabeua to i učinili.

Argentinac je uzeo loptu, nanizao jednog, pa drugog, pa trećeg, i samo plasirao loptu pored najboljeg svjetskoga golmana.

- To je ludilo! Messi sve čini jednostavnijim nego što uistinu jest i naš je glavni igrač - u transu zbog Lea bio je trener Barcelone.

U transu su bili i Realovi igrači, predvođeni Mourinhom, ali zbog drugoga “genijalca” - suca Starka. On je, tvrde, kriv za sve!

Nikad se nitko nije vratio s 0-2

Dosad je u nokaut-fazi Lige prvaka 15 prvih utakmica završilo 0-2. Nikad poraženi nije prošao.

Barca napravila više prekršaja

Iako je Real zaradio dva crvena, Barca je preksinoć bila grublja. Napravila je 22 faula, Real 18.

Savršenstvo velikog Xavija

U prvom poluvremenu preksinoćnjeg El Clasica Xavi je 62 puta dodao loptu, svih 62 puta točno.

Čudesni Leo Messi zabio već 52 gola ove sezone

S dva gola realu leo je došao do broja 52, a ovo mu je 11. gol u Ligi prvaka. Ni u jednom natjecanju nema prosjek manji od gola po utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 79

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana