Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Barcelona? Sigurno nas neće razbiti kao zadnji put tamo...'

'Barcelona? Sigurno nas neće razbiti kao zadnji put tamo...'
1

Na posljednjem gostovanju u Barceloni Zagreb je izgubio 43-21 i sjećanja na tu utakmicu prije tri sezone još su svježa. Sutra se to, kaže Mandalinić, sigurno neće ponoviti

VIDEO

Da, Barcelona je favorit, velika su momčad, ali mi se ne idemo tamo predati. Dat ćemo sve od sebe da ih iznenadimo, to bi nam puno značilo u nastavku sezone, najavio je najteže gostovanje za rukometaše Zagreba Stipe Mandalinić.

Hrvatski prvak u subotu u 18:00 sati igra kod moćne Barcelone, jednog od glavnih favorita za naslov ove sezone. Posljednji put Zagreb i Barcelona međusobno su igrali prije tri godine u četvrtfinalu Lige prvaka s Vujovićem na Zagrebovoj klupi. A to, sjećamo se, nije prošlo dobro za hrvatskog prvaka, kući su se vratili s najvećim porazom u povijesti u Ligi prvaka, čak -22 (43-21).

- Nisam igrao tu utakmicu, gledao sam s tribine i nije izgledalo lijepo. No to se ovoga puta neće ponoviti. Imaju impresivnu vanjsku liniju, Mem, N'Guessan i sada Palmarsson. Bit će jako teško, nije to kao svaka druga utakmica, lagao bih kad bih rekao da je. No pokazat ćemo što znamo, a možemo puno i sigurno im neće biti tako lako kao zadnji put.

Stipe je ove sezone u dobroj formi, igra i obranu, najbolji je Zagrebov strijelac u Ligi prvaka s 33 gola i nositelj je igre 'plinara'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Momčad ima velike zasluge za moje igre. Ne osjećam ni veliki pritisak, ja uvijek dajem sve od sebe, nema razlike s kim igramo.

Pred Zagrebom je ubitačan mjesec, do kraja studenog igraju redom protiv Barcelone (u gostima), Gorenja (u gostima), Vardara (doma), Nantesa (u gostima), Barcelone (doma) i Löwena (doma).

- Nismo zabrinuti zbog toga, mladi smo, imamo dobru rotaciju i možemo to odigrati kako treba. Nismo dobro krenuli u sezonu i treba nam samo jedna ili dvije utakmice da dignemo samopouzdanje. Kroz dvije, tri utakmice ćemo se dizati i nikome neće biti lako s nama. Pogotovo Gorenju i Nantesu u gostima, pa ni Löwenu u Areni, zašto ne. Uz naše navijače sve možemo - zaključio je Zagrebov topnik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...