Obavijesti

Sport

Komentari 123

Barcina 'šestica' uz rekord Messija, Suareza i Neymara

Barcina 'šestica' uz rekord Messija, Suareza i Neymara
4

Fantastični trio 'MSN', ovim golovima došao do zajedničke brojke od čak 102 gola ove sezone prestigavši tako rekord Barcelone koji su držali Messi, Henry i Eto'o...

VIDEO

Nogometaši Barcelone 'uništili' su Getafe u 34. kolu španjolskog prvenstva pobjedom od 6-0 pred 66.000 gledatelja na Nou Campu. 'Blaugrana' je pravom demonstracijom sile poslala snažnu poruku svojim protivnicima i čini se kako je momčad Luisa Enriquea uhvatila pravu formu u najvažnijem dijelu sezone. 

Već u devetoj minuti Luis Suarez uhvatio je loptu koju mu je poslao Bartra, ušao u šesnaesterac gdje ga je srušio Arroyo. Bunili su se gosti kako je Suarez bio u zaleđu, no glavni sudac David Fernández Borbalan pokazao je na bijelu točku odakle Lionel Messi 'panenkom' dovodi domaćine u vodstvo. Prvi je to put u karijeri argentinskog čarobnjaka da ovakvim udarcem zabija iz penala. 

Festival prelijepih golova

Messi je u 25. minuti odlično ubacio s desne strane, a Suarez je još bolje volejem zahvatio loptu s nekih 10 metara za sjajan gol i 2-0 Barce. Već tri minute kasnije Suarez nakon iznuđivanja penala i zabijanja odlično asistira Neymaru za 3-0, a dvije minute nakon toga Xavi nevjerojatnim udarcem s nekih 20 metara iskosa s lijeve strane poluvisoko pogađa u suprotnu 'malu mrežicu'. 

Kao da sve do tada nije bilo dovoljno, fantastični urugvajski reprezentativac zabio je i u 40. minuti na dodavanje Xavija petom odličnim udarcem s ruba šesnaesterca iskosa s lijeve strane. 

Samo dvije minute nakon početka drugog poluvremena Messi je primio jednu loptu na desnoj strani pa iskosa s nekih desetak metara fantastično pogodio u suprotni kut za nevjerojatnih 6-0 Barcelone i svoj 38. prvenstveni gol. Do kraja utakmice rezultat se ipak više nije mijenjao, a valja spomenuti i kako je fantastični trio Messi-Neymar-Suarez, koje često zovu 'MSN', ovim golovima došao do zajedničke brojke od čak 102 gola ove sezone prestigavši tako rekord Barce koji su držali Messi-Henry-Eto'o u sezoni 2008/2009. godine. 

Čak četvorica zabila i asistirala

Rekord La Lige ipak drže Cristiano Ronaldo-Benzema-Higuaín koji su 2011/2012. zabili 118 golova, no ima još utakmica do kraja i ne bi bilo čudno da i taj rekord padne. Spomenimo i kako su po prvi put u povijesti četiri igrača (Messi, Suarez, Neymar i Xavi) zabili i asistirali u jednoj utakmici Primere. 

Ivan Rakitić večeras nije zaigrao, no sljedeću priliku može dobiti već u subotu kada Barcu čeka gostovanje kod posljednjeplasirane Cordobe, a potom i prva utakmica polufinala Lige prvaka protiv Bayerna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku