Obavijesti

Sport

Komentari 22

Bartolović se oprostio: Igrao 20 godina i uzeo jedan trofej

OPROŠTAJ Prvi sam gol u HNL-u zabio Cibaliji, a najbolji napadač s kojim sam igrao je Eduardo da Silva, kaže Mladen Bartolović (37) koji je zaključio karijeru...

VIDEO

Iako je visok samo 1,69 metara , kao dječaku je Mladenu Bartoloviću košarka bila draža od nogometa. No počeo je rat, košarkaški su klubovi funkcionirali i teže od nogometnih, pa se Mladen prebacio na travnjak .

- Eto, i karijera je trajala dugih 20 godina - rekao je 37-godišnji Bartolović koji je ovog vikenda nakon dugo razmišljanja odlučio završiti karijeru .

Počeo je u rodnim Zavidovićima , nastavio u Hercegovini, u Čapljini i Ljubuškom. Kao 17-godišnjak oduševljavao je na travnjacima u Hercegovini i uskoro je završio u HNL-u.

- Prvi sam gol u dresu Segeste zabio baš Cibaliji . U Sisku me je trenirao i Cico Kranjčar - kaže Bartolović koji izdvaja tri trenutka iz svoje karijere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uvijek ću pamtiti onu pobjedu Hajduka protiv Dinama 2008. u Maksimiru. Šteta što nisam zabio gol nakon što sam sjajno okrenuo Mikića . Igrao sam 20 godina, a osvojio sam samo jedan trofej, Kup s Dinamom 2004. godine. Naravno da nikad ne mogu prežaliti ono finale Kupa s Cibalijom protiv Osijeka 1999. Nisam imao sreće s osvajanjem trofeja - rekao nam je Bartolović.

VIDEO

Segesta, Cibalia, Dinamo, Zagreb, Hajduk. Za pet je klubova igrao u HNL-u, a samo je dvaput u ovih 20 godina išao izvan granica Hrvatske, u Njemačku i Iran prije šest godina.

- Igrao sam s mnogim sjajnim igračima. Najbolji napadači s kojima sam igrao su Ivan Bošnjak i Eduardo da Silva , s kojim sam jednu sezonu proveo u Dinamu - završio je Bartolović, koji će i dalje ostati u nogometu . Uskoro će preuzeti starije pionire Cibalije. Igrao je najbolje i rušio je najbolje u HNL-u. Sad to iskustvo i znanje želi prenijeti mladima. Definitivno jedan od kultnih likova HNL-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...