Sport

Komentari 19

'Baš sam sretan zbog Gorana. On mi je idol, mentor i prijatelj'

'Baš sam sretan zbog Gorana. On mi je idol, mentor i prijatelj'

Goran je postao bitan faktor u unapređenju moje igre i velika je čast što je u mojoj loži. Donio je nešto drugačiji način treniranja u odnosu na Marjana Vajdu, rekao je Goran Ivanišević...

Tijekom turnira doznao je za vijest o smrti svog velikog prijatelja Kobea Bryanta, ali to kao da mu je dalo još veću snagu. Novak Đoković igra zaista fantastično na Australian Openu. Bez neke muke riješio je Švicarca Rogera Federera i plasirao se u svoje osmo finale, a nevjerojatno da niti jedno prethodno finale nije izgubio.

Nakon što je doveo Gorana Ivaniševića za svog stožera, Noletova igra kao da je dobila dimenziju više. Dobio je onu Goranovu drskost na volejima i izgleda puno bolje nego prije u nekim segmentima. On i popularni 'Zec' surađuju još od Wimbledona, a prije nekoliko dana dočekala ih je vijest da je Ivanišević ušao u Kuću slavnih.

Naravno, Novak je oduševljen zbog svog trenera.

Wimbledon

- Zaista sam presretan što će postati dio Kuće slavnih. On je sjajan prijatelj i moj mentor već nekoliko godina. Nakon završetka karijere bio je sedam godina trener nekim drugim igračima. Govorimo istim jezikom, dolazimo iz sličnog podneblja, on je bio jedan od mojih idola dok sam odrastao - rekao je Đoković pa dodao koliko mu Goran znači.

- Goran je postao bitan faktor u unapređenju moje igre i velika je čast što je u mojoj loži. Donio je nešto drugačiji način treniranja u odnosu na Marjana Vajdu. Goranova filozofija je manje je više i zna dati prave informacije igračima na što jednostavniji način, da ga igrači razumiju - završio je.

Maestralni Nole će u finalu igrati protiv pobjednika drugog polufinalnog para između Zvereva i Thiema, ali računica je jasna. Tko god dođe u finalu, teško da će moći išta napraviti protiv ovakvog Đokovića koji izgleda nepobjedivo...

Najčitaniji članci