Sport

Komentari 7

Baš si 'Budalishvili': Skočio na glavu ravno u zaleđeno jezero

Baš si 'Budalishvili': Skočio na glavu ravno u zaleđeno jezero

Gruzijski UFC borac Merab Dvalishvili vježbao je u parku te je odlučio okupati se u jezeru. Skočio je na glavu, pritom misleći da je jezero prekriveno snijegom, ali već je bilo kasno

UFC borac Merab Dvalishvili (30) doživio je bizarnu nesreću na jezeru nakon koje će, kad mu drugi puta na pamet padne slična ideja, provjeriti je li voda zaleđena ili je prekrivena snijegom kao što je to i mislio. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Delija 24 pitanja

Gruzijac je vježbao u parku te je odlučio skočiti na glavu u jezeru, ali je umjesto relaksacije mišića zadobio teške ozljede glave i lica. 

Nesretni borac objavio je snimku na društvenim mrežama te je objasnio što se mu se točno dogodilo. 

"Pomislio sam da je lijep dan za trening i trčanje u parku. Vidio sam jezerce i mislio sam da je prekriveno snijegom. Ispostavilo se da je bila zaleđeno, a bilo je i grančica koje su virile. Čim sam probio led osjetio sam kako mi koža otpada. Međutim, ništa nije bilo bolnije nego kad su je vraćali. Sada je sve u najboljem redu", napisao je gruzijski borac.

Dvalishvili je član bantam kategorije UFC-a od 2017. godine, a do sada se borio sedam puta od čega ima pet pobjeda i dva poraza. U kolovozu prošle godine nastupio je posljednji put i tada je pobijedio Johna Dodsona.