Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bašić: Dobit ćemo "pjesnike" pa se vratiti kući pjevajući...

Bašić: Dobit ćemo "pjesnike" pa se vratiti kući pjevajući...
1

"Želimo do prve gostujuće pobjede u ovoj sezoni kojom bi se priključili vrhu ljestvice. Imamo dobru atmosferu nakon dvije pobjede u nizu, imamo se čemu nadati"

VIDEO

Zanimljiva je statistika međusobnih ogleda Splita i Zagreba. Četiri ogleda, sva četiri okončana su identičnom pobjedom Splita od 2-0.

- Ne bih imao ništa protiv niti minimalne pobjede od 1-0 - kazao je trener 'crvenih' Tonći Bašić i dodao:

- Želimo do prve gostujuće pobjede u ovoj sezoni kojom bi se priključili vrhu ljestvice. I njima i nama bitni su bodovi, oni žele u sredinu ljestvice, mi na vrh. Imamo dobru atmosferu nakon dvije pobjede u nizu, imamo dobru momčad i imamo se čemu nadati.

Otegotna okolnost je što se Zagreb napokon probudio, te što mu je na klupu sjeo iskusni Luka Bonačić.

- Luka je moj prijatelj, iskusan trener, uspio je uzeti bod kod Istre, što nama nije uspjelo i sada sigurno želi i prvu domaću pobjedu. Očekujemo ih agresivnije nego do sada, jer je Luka trener koji teži agresivnosti.

Iskusni golman Andrija Vuković vratio se na gol Splita. Uvjeren je da će njegovi suigrači znati odgovoriti na igru Zagreba.

- Zagreb je inače ''mekana'' momčad, ali sada im gori pod nogama i s Bonačićem će tražiti ''fajt''. No siguran sam da ćemo mi znati odgovoriti. Nadamo se prvim gostujućim bodovima. I do sada smo na gostovanjima pokazivali kvalitetu, no nismo imali sreće. Ovo je velika prilika za tri boda i nadam se da ćemo se vratiti kući pjevajući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače