Obavijesti

Sport

Komentari 89

Bašić je pozvao 12 Dinamovih igrača na EP, bez hajdukovaca

Bašić je pozvao 12 Dinamovih igrača na EP, bez hajdukovaca
1

Svi koji su na popisu pokazali su da tamo i zaslužuju biti, rekao je izbornik U-17 reprezentacije Dario Bašić nakon objave popisa igrača uoči Eura u Bugarskoj...

VIDEO

Izbornik Dario Bašić odabrao je 18 igrača za Europsko nogometno prvenstvo za igrače do 17 godina. EP počinje u Bugarskoj sljedeći tjedan.

Bašić je pozvao 12 igrača Dinama, po jednog iz Lokomotive (Matko Babić), Parme (Martin Erlić), Varaždina (Neven Đurasek), Osijeka (Ivan Nevistić), Istre (Saša Urošević) i Barcelone (Dino Halilović). 

Na popisu za Europsko prvenstvo, koje Hrvatska otvara protiv domaćina Bugarske 6. svibnja u 19:00 sati, nema niti jednog igrača Hajduka. Bašić je okupio igrače prošle subote, a nakon dvije prijateljske utakmice protiv Belišća i Croatije iz Đakova objavio je konačan popis igrača.

- Čestitam svim igračima na prikazanom tijekom priprema, kako u nogometnom pogledu tako i u smisli ponašanja i karaktera. Svi koji su na popisu pokazali su da tamo i zaslužuju biti - rekao je Dario Bašić, uz kojeg se u stožeru U-17 reprezentacije nalaze još pomoćnih direktora Ilija Lončarević, treneri Petar Krpan i Marjan Mrmić, kondicijski trener Luka Krklješ, liječnik Želimir Orkić, fizioterapeuti Goran Beloglavec i Zlatko Mihalić, tajnik Josip Tomaško i ekonom Milan Vincek.

- Atmosfera u momčadi je sjajna. Napravili smo sve što je bilo u planu. Prva utakmica je jako važna. Puno bi nam značilo otvoriti EP pobjedom - rekao je izbornik Bašić.

U-17 reprezentacija:

Adrian Šemper (Dinamo), Matej Hudećek (Dinamo), Matko Babić (Lokomotiva), Branimir Kalaica (Dinamo), Martin Erlić (Parma), Vinko Soldo (Dinamo), Josip Brekalo (Dinamo), Neven Đurasek (Varaždin), Karlo Igor Majić (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo), Davor Lovren (Dinamo), Ivan Nevistić (Osijek), Mihael Briški (Dinamo), Marko Gjira (Dinamo), Saša Urošević (Istra 1961), Dino Halilović (Barcelona), Borna Sosa (Dinamo), Adrian Blečić (Dinamo).

Raspored utakmica hrvatske reprezentacije:

  • 6. svibnja, 19:00: Hrvatska - Bugarska (Stara Zagora)
  • 9. svibnja, 13:00: Hrvatska - Austrija (Sozopol)
  • 12. svibnja, 17:00: Hrvatska - Španjolska (Sliven)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Što se događa na Poljudu? Još jedan igrač Hajduka obrisao sve fotografije u dresu Splićana...
PROTESTIRA?

Što se događa na Poljudu? Još jedan igrač Hajduka obrisao sve fotografije u dresu Splićana...

Da se nešto čudno događa u Hajduku, potvrdila je poruka Torcide na utakmici s Istrom, a nakon utakmice je Leon Dajaku s društvenih mreža obrisao sve fotografije u dresu splitskog kluba