Sport

Komentari 104

Batinić: Žao mi je, pogriješio sam, ali nema govora o namjeri

Batinić: Žao mi je, pogriješio sam, ali nema govora o namjeri

Svjestan sam da sam pogriješio! Kad sam vidio kako to izgleda na snimci, pa to nije za najstrožu kaznu! Kontakt obrambenog igrača i napadača je postojao, rekao je Batinić za Slobodnu Dalmaciju

Damir Batinić obilježio je utakmicu između Cibalije i Dinama time što je svirao nepostojeći penal za goste. Soudani je pao poslije 'kontakta' s  Filipom Žderićem i u 90. minuti aktualni prvak uzeo je bodove golom Hodžića iz penala.

- Svjestan sam da sam pogriješio! Kad sam vidio kako to izgleda na snimci, pa to nije za najstrožu kaznu! Kontakt obrambenog igrača i napadača je postojao, taj isti igrač Žderić se bez pogovora okrenuo. Rekao je i treneru da je kontakt bio. Ali, to nije bilo za kazneni udarac! Nisam budala da ne vidim kako to nisam trebao svirati. Pogriješio sam - rekao je Batinić za Slobodnu Dalmaciju.

Tvrdi kako nema nikakvih zavjera u cijeloj priči.

- Znam, čitam reakcije. Nisam budala da ne vidim. Žao mi je Cibalije, općenito, žao mi je sebe. Odsudiš 90 minuta najboljih na svijetu i onda mi se ovo dogodi. Ma kakva priča o zavjeri, nitko mi ništa nije naredio - završio je u intervju za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjećamo, Damir Batinić (42) iz Osijeka najbogatiji je hrvatski sudac koji sudi - iz hobija! Naime, on je samostalni obrtnik koji sudi isključivo iz ljubavi prema tom poslu.
 

Najčitaniji članci