Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bayern na rubu kolapsa, PSG u ratu s Mbappéom. Evo gdje gledati uzvrate Lige prvaka

Bayern na rubu kolapsa, PSG u ratu s Mbappéom. Evo gdje gledati uzvrate Lige prvaka
3

U dva uzvrata Lige prvaka Bayern će tražiti preokret protiv Lazija, koji je slavio 1-0 u Rimu. PSG je obavio dobar posao na Parku prinčeva i s dva gola prednosti ide u goste Real Sociedadu

VIDEO

Thomas Tuchel nakon ove sezone sigurno više neće biti trener Bayerna, ali njemačkog strategu stolica bi se mogla ozbiljno zatresti ako Bavarci ne uspiju okrenuti zaostatak od 1-0 u osminu finala Lige prvaka protiv Lazia. Tada je Ciro Immobile donio pobjedu Talijanima pobjedu golom iz penala u 69. minuti.

- Nitko ne želi više od mene pobijediti tu utakmicu. Situacija je jasna, moramo pobijediti s dva gola razlike protiv talijanske momčadi. Nogomet na vrhunskoj razini dolazi s velikim pritiskom, a on je potreban kako bi napravili nevjerojatne stvari. Moramo pobijediti, i to protiv momčadi koju je Sarri odlično posložio. Nadam se da će nam navijači i atmosfera dati poguranac kako bi ostvarili pobjedu od dva gola razlike - najavio je Tuchel.

Bundesliga - VfL Bochum v Bayern Munich

Prva je utakmica odigrana u Rimu, dok se uzvrat igra na Allianz Areni. Susret možete gledati od 21 sat uz prijenos na programu Arenasport 1.

PSG juri po četvrtfinale

U drugoj utakmici Lige prvaka, PSG ide u goste Real Sociedadu, koji je izgubio 2-0 na Parku prinčeva. Parižani su slavili golovima Kyliana Mbappea (58.) i Bradleyja Barcole (70.) i veliki su favoriti za prolazak u četvrtfinale Lige prvaka, unatoč tome što je trener Luis Enrique počeo 'kažnjavati' Mbappea, koji neće produžiti ugovor i otići će iz kluba bez odštete na kraju sezone.

Naime, u remiju protiv Monaca španjolski je strateg na poluvremenu izvadio Mbappea iz igre. Nekoliko utakmica ranije ga je ostavio na klupi i onda ubacio u igru u 62. minuti u pobjedi protiv Nantesa 2-0.

Utakmicu od 21 sat možete gledati na Arenasport 3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.