Obavijesti

Sport

Komentari 133

BBB-i predstavili svoj klub: 'Ne želimo usporedbe s Dinamom'

BBB-i predstavili svoj klub: 'Ne želimo usporedbe s Dinamom'
35

Futsal Dinamo, prvi hrvatski futsalski klub ustrojen po sustavu 1 član - 1 glas, predstavio je momčad s kojom će se pokušati ove sezone plasirati u Prvu ligu

VIDEO

Futsal Dinamo odigrao je prijateljsku utakmicu protiv ponajboljih hrvatskih igrača futsala pomiješanih s Dinamovim legendama Zvonimirom Soldom , Tomom Šokotom , Igorom Bišćanom , Silviom Marićem i Dariom Šimićem . Za Futsal Dinamo od "velikonogometaša" zaigrao je Antonio Franja koji je pokazao kako se jednako dobro snalazi na betonu kao i na travnjaku.

Dario Šimić, jedan od čelnih ljudi inicijative "Za naš Dinamo", bio je oduševljen.

- Ovo Zdravko Mamić teško može imati na svakoj utakmici - rekao je nekadašnji Dinamov kapetan.

A na tribinama se natiskalo oko 3500 pripadnika BBB-a koji nisu prestali pjevati cijelo vrijeme. Atmosfera je to s kakvom se u Zagrebu može pohvaliti jedino Medveščak .

Pokretanje videa...

Sanjin Strukić/PIXSELL VIDEO

- Svaka čast Medveščaku, bilo bi sjajno ponoviti njihov uspjeh, ali ne uspoređujemo se ni s kim. Radimo od dana do dana i željeli smo samo da predstavljanje prođe bez problema - rekao je v.d. predsjednika kluba Juraj Fabijanić.

I prošlo je... Na tribinama je bilo mnogo navijača koji imaju zabranu dolaska na Maksimir , ali na Šalati su se svi ponašali po bontonu . Niti jedna glava nije razbijena, nikoga policija nije odvela, a na ulazu nitko nije provjeravao gledatelje.

- Puno je pametnih glava uključeno u ovaj projekt i nadam se da će uspjeti. Usporedbe s "velikim Dinamom" nas ne zanimaju. S njima se ne natječemo, Dinamo je i dalje naš klub, mi smo i dalje navijači Dinama, samo sad imamo još jedan klub - dodao je Fabijanić.

Sad je potrebno samo pronaći stalni dom. Šalata je bila samo privremeno rješenje iako je poslužila kao odlično mjesto za promociju ovog projekta. Turisti su oduševljeni navijanjem na ulazu zapitkivali "što se to događa?".

- Došao je čak i Japanac, pitao me može li ući i pustili smo ga. Bio je oduševljen - ispričao nam je glavni tajnik kluba Goran Bojić pa nastavio:

- Željeli smo igrati u "Kutiji šibica", ali nećemo moći zbog rukometaša. Dvorana 2 Doma sportova idealna je , no i do nje će biti teško doći jer je već zauzeta. Vidjet ćemo.

Na tribinama je bilo djece i starijih i svi su se oni već učlanili u klub, a za godinu dana bit će raspisani prvi izbori za klupsku upravu . Svi će se oni moći kandidirati i biti izabrani...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 133

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana