Obavijesti

Sport

Komentari 11

Procurile vruće fotke belgijske biciklistice pa je izgubila posao

Procurile vruće fotke belgijske biciklistice pa je izgubila posao

Tara Gins nije ni slutila da bi joj poziranje za Playboy moglo naškoditi u budućnosti. Belgijska biciklistica trebala je trenirati jednu mušku ekipu, ali je naposljetku dogovor propao

VIDEO

Belgijska biciklistica Tara Gins (30) prošle je godine pozirala za popularni američki časopis erotskog sadržaja Playboy u kojem je pozirala u toplesu, a upravo je to razlog zbog kojeg nije dobila posao trenera jedne muške momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO: Noge biciklista nakon utrke

Pokretanje videa...

01:37

Gins se biciklizmom profesionalno bavila od 2016. do 2018. godine, vozila je za ekipe Lares-Waowdeals i Health Mate-Cyclelive sa sjedištem u Belgiji, a trenutačno trenira jedan belgijski amaterski tim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Biciklisticu na Instagramu prati skoro 30.000 ljudi gdje nerijetko objavljuje fotografije na kojima je oskudno odjevena, a sada joj se prethodni manekenski pothvat obio o glavu. 

Gins je na društvenim mrežama podijelila s obožavateljima neugodu koju je doživjela, a za Cycling News je izjavila:

- Usmeno smo se dogovorili da ću preuzeti vođenje ekipe. Zbilja sam bila sretna jer to volim raditi. Međutim netko je očito sada napravio problem zbog fotografije. Sada me nije briga što je dogovor propao. Ovako je bolje jer ne želim surađivati s ljudima koji ne vide moje sposobnosti i ne gledaju izvan okvira, što se još uvijek događa u biciklizmu, a to je šteta.

Gins priznaje da je ostala šokirana kada su joj rekli da zbog snimanja za Playboy smatraju kako nije prikladno da preuzme tu ulogu. 

- Šef tima započeo je razgovor rekavši mi da dogovor koji smo imali otpada jer je netko iz kluba naišao na moje fotografije. Ta je osoba poslala fotografije ostalim članovima u zajednički razgovor u kojima ja nisam bila. Ne znam o kojim se fotografija radi jer sam, osim za Playboy, snimila i jednu fotografiju za kalendar jedne belgijske tvrtke - rekla je Gins i zaključila:

- Ti se kalendari šalju isključivo kupcima njihove tvrtke pa ih ne možete pronaći na internetu. Kalendar je izašao prvi tjedan u siječnju, pa pretpostavljam da se radi o tim fotografijama. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov