Obavijesti

Sport

Komentari 53

Beljo odbio Dinamo i prelomio: Osijekov talent ide u Njemačku

Beljo odbio Dinamo i prelomio: Osijekov talent ide u Njemačku

Talentirani napadač hrvatske U-21 reprezentacije na izlaznim je vratima Osijeka, čiji su apetiti popustili pa bi mogli pristati na tri milijuna eura odštete uz bonuse i postotak od idućeg transfera

VIDEO

Napadač Osijeka i hrvatski U-21 reprezentativac Dion Drena Beljo (20) na korak je od transfera u Bundesligu! Kako doznajemo, u igri su Borussia Mönchengladbach, koji je u kontaktu s bijelo-plavim klubom već nekoliko tjedana, ali i Augsburg, koji je istovremeno u završnim pregovorima za dolazak hajdukovca Davida Čoline (22), Beljina reprezentativnog kolege, za 350.000 eura.

U kombinacijama za kupnju Osijekova dragulja bio je i Dinamo koji, po svemu sudeći, ispada iz igre. "Modri" su dugo zainteresirani za Belju, ali je problem odšteta. Ne mogu u Maksimiru platiti šest, osam ili 10 milijuna eura, koliko mogu Nijemci.

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Dobar razlog zašto bi on trebao u Bundesligu je činjenica što je nedavno potpisao za menadžersku agenciju ROOF. U njoj su i Kai Havertz, Marc-Andre ter Stegen, Serge Gnabry, velikom većinom igrači koji su prošli kroz njemačku ligu. Dion Drena jedan je od rijetkih koji još ne igra u Bundesligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Teško je bilo vjerovati da Beljo dođe u Dinamo, kojemu on ipak nije prioritet. Tu su i Bruno Petković, Josip Drmić, Mahir Emreli. Čak i da Ante Čačić promijeni formaciju na dvije špice, mogao bi se vratiti Sandro Kulenović. Beljo se tako okrenuo inozemstvu.

Zanimljivo, on je kao dijete igrao za Dinamo u pionirskom uzrastu, ali nikad nije službeno bio igrač Dinama. Štoviše, na odlasku iz Cibalije 2019. odbio je mogućnost da potpiše za "modre". Odabrao je Osijek, a sad može u ozbiljnije europske lige.

U svakom slučaju, Beljo je zanimljiv Dinamu, kao što su i Josip Brekalo i Marko Pjaca, ali financijski tu "modri" ne mogu parirati. Samo bi ga čudo moglo odvesti na Maksimir. Izgledno je zato da će Dion put Njemačke. Odšteta ipak neće biti visoka za hrvatske okvire, spominje se tri miilijuna eura fiksno uz bonuse i postotak od idućeg transfera. Osijek je odbijao veći novac, ali čini se kako je s vremenom ipak popustio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz