Obavijesti

Sport

Komentari 14

Bender i Šarić briljirali; Kerr: Dao bih Draganu novi ugovor

Bender i Šarić briljirali; Kerr: Dao bih Draganu novi ugovor
1

Dragan je za Golden State potpisao desetodnevni ugovor, a za to vrijeme je je odigrao pet utakmica i prosječno zabijao 6.2 poena po utakmici. Taj ugovor mu je istekao, a sada hoće li dobiti novi...

VIDEO

Iako je istekao desetodnevni ugovor koji ga je vezao za Warriorse, Dragan Bender nastupio je za bivše prvake i u pobjedi protiv Denvera 116-100, a hrvatski košarkaš zabio je 14 koševa uz pet skokova i to za 22 minute koje je dobio na parketu. Najbolji kod Warriorsa bili su Paschall i Wiggins koji su zabili po 22 poena, a kod Denvera Millsap sa skromnih 18.

Dragan je za Golden State potpisao desetodnevni ugovor, a za to vrijeme je je odigrao pet utakmica i prosječno zabijao 6.2 poena po utakmici. Susret protiv Nuggetsa bio mu je možda i posljednji, a on je imao sjajan učinak baš u pravo vrijeme. Ta utakmica mogla bi mu osigurati novi ugovor s Warriorsima.

NBA: Golden State Warriors at Denver Nuggets

- Volio bih mu dati još deset dana - kratko je poručio trener Steve Kerr.

Golden State je u tranzicijskoj fazi i završnica ove sezone služi im kako bi složili momčad za sljedeću sezonu. Uskoro se vraća Steph Curry, od sljedeće sezone ćemo opet gledati Klaya Thompsona, doveli su Andrewa Wigginsa, a sada žele popuniti taj roster koji bi sljedeće sezone mogao igrati veliku ulogu u NBA ligi.

Možemo reći da je Bender iskoristio svoju priliku, pokazao je da zaslužuje još poneku šansu. E sada hoće li to biti desetodnevni ugovor ili od godinu dana, ne znamo. No pokazao je da se ne misli samo tako predati i želi još pokazati što zna u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

THE CANADIAN PRESS 2020-02-21

Od hrvatskih košarkaša sjajan je bio i Dario Šarić u porazu Sunsa protiv Toronta 114-123. Dario je za 22 minute igre zabio 16 koševa i uhvatio tri skoka što mu je uvjerljivo najbolji učinak u posljednje vrijeme. Forma mu je bila u stagnaciji, minutaža sve manja, ali ovaj put je pokazao treneru Montyju Williamsu da zaslužuje više minuta na parketu.

Najbolji kod Sunsa bio je Booker s 21 poenom, a Siakam je zabio 33 koša za Raptorse. 

U skromnoj minutaži iskazao se i Ivica Zubac koji je opet započeo u prvoj petorci, ali nije se dugo zadržao na parketu. Za 19 minuta ubacio je devet koševa i uhvatio pet skokova. U pobjedi njegovih Clippersa nad Oklahomom (109-94) najbolji je bio Leonard s ubačenih 25 poena, a kod Thundersa je najraspoloženiji bio Schröder s 24 poena. 

NBA: Philadelphia 76ers at Los Angeles Clippers
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu