Obavijesti

Sport

Komentari 4

Benderovi 'ratnici' gube rat, triple-double Jamesa i Jokića

Benderovi 'ratnici' gube rat, triple-double Jamesa i Jokića
1

Pobjeda Golden Statea protiv Šarićeva Phoenixa ipak nije donijela promjenu forme, Washington mu je nanio novi poraz uz osam koševa Bendera. I dalje su najlošija momčad lige, uvjerljivo

VIDEO

Golden State Warriorsi su sinoć doživjeli još jedan poraz kod kuće i to do Washington Wizardsa, a hrvatski košarkaš Dragan Bender je u 19 minuta zabio osam koševa (šut iz igre 4/12, trice 0/3), uz deset skokova, dok su LA Clippersi Ivice Zubca slavili protiv Philadelphia 76erse.

Pokretanje videa...

NBA All-Star 2020. 00:53

Od Golden State Warriorsa su u San Franciscu sa 124-110 bolji bili gostujući Washington Wizardsi, a pobjedničku je momčad predvodio Bradley Beal koji je utakmicu završio sa 34 koša. To mu je 18. utakmica zaredom u kojoj je ubacio više od 25 koševa. Andrew Wiggins je bio najbolji pojedinac Warriorsa, koji nisu upisali pobjedu od 3. veljače, sa 27 poena. 

Los Angeles Clippersi su kod kuće sa 136-130 svladali Philadelphia 76erse, a Kawhi Leonard je upisao 30 koševa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Paul George, Montrezl Harrell i Lou Williams su svali zabili po 24 koša za Clipperse kojima je ovo četvrta uzastopna pobjeda. Zubac je odigrao skromnih 19 minuta sa četiri koša (šut iz igre 2/2), tri skoka, dvije asistencije i jednim blokom. 

Shake Milton je bio najbolji strijelac Philadelphije sa 39 koševa, što mu je najbolji učinak karijere. 

LeBron James je upisao triple-double u gostujućoj pobjedi Los Angeles Lakersa 122-114 nad New Orleans Pelicansima. James je utakmicu završio sa 34 koša, 13 asistencija i 12 skokova. Kyle Kuzma je dodao 20 ubačaja za Lakerse, dok je rookie Zion Williamson predvodio Pelicanse s 35 koševa. 

Milwaukee Bucksi su sa 93-85 u gostima pobijedili Charlotte Hornetse a za pobjedu je najzaslužniji bio Giannis Antetokounmpo sa 41 pogotkom i 18 skokova. 

Denver Nuggetsi su sa 133-118 kod kuće nadigrali Toronto Raptorse, a Nikola Jokić je za pobjedu svoje momčadi ubacio 23 koša uz 18 skokova i 11 asistencija. Kod Raptorsa najbolji je bio OG Anunoby sa 32 poena.

Dallas Mavericks su bez ozlijeđenog Luke Dončića sa 111-91 pobijedili Minnesota Timberwolvese u Minneapolisu, a Sacramento Kings su sa 106-100 bili bolji od Detroit Pistonsa.

Rezultati:

  • Charlotte - Milwaukee 85-93
  • LA Clippers - Philadelphia 136-130
  • Minnesota - Dallas 91-111
  • Denver - Toronto 133-118
  • Sacramento - Detroit 106-100
  • New Orleans - LA Lakers 114-122
  • Golden State - Washington 110-124

(jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu