Obavijesti

Sport

Komentari 41

Benevento umalo šokirao Juve, lider Napoli kiksao kod Chieva!

Benevento umalo šokirao Juve, lider Napoli kiksao kod Chieva!
9

Mali Benevento šokirao je Juventus u slavljeničkoj utakmici povodom 120. rođendana kluba. Vodio je u Torinu od 19. do 57. minute, no na koncu je ipak ostao - praznih džepova

VIDEO

Iako je mirisalo na prvoklasnu senzaciju, ona se ipak nije dogodila. Juventus je na domaćem terenu pobijedio Benevento 2-1.

Posljednjeplasirana momčad talijanske Serie A, koja nije osvojila nijedan bod, iznenađujuće je došla do vodstva u 19. minuti. Amato Ciciretti lijepo je pucao iz slobodnog udarca s nekih 25 metara od gola, a Szczesny je ostao nepomičan te su gosti poveli. "Stara dama" pritiskala je do kraja prvoga poluvremena ali do odmora se rezultat nije mijenjao. 

Juve je u drugome poluvremenu u samo 10 minuta preokrenula rezultat. Prvo je Higuain prekrasno zabio u 57. minuti s 10-ak metara u desne rašlje, na asistenciju Matuidija, a za potpuni preokret zaslužan je Cuadrado koji zabija u 66. minuti. Mario Mandžukić bio je na poštedi te je ušao u igru u posljednjih 12 minuta.

Napoli je u Veroni remizirao s Chievom 0-0. Momčad iz Napulja je tako odigrala drugi remi u sezoni, prvi je bio protiv Intera te su to jedine dvije utakmice u kojima igrači Sarrija nisu uspjeli zabiti gol. Napoli je i s jednim osvojenim bodom uspio zadržati prvo mjesto u Serie A, ali mu se Juventus primaknuo na bod minusa. Marko Rog ostao je na klupi.

Roma je u gostima svladala Fiorentinu 4-2 i tako upisala četvrtu uzastopnu pobjedu. Rimljani su poveli već u petoj minuti kada je El Shaarawy asistirao Gersonu koji lijepo zabija za 0-1. Vodstvo gostiju nije dugo trajalo, u devetoj minuti na 1-1 izjednačuje Veretout na asistenciju Diasa.

Brazilac Gerson je bio strijelac i drugog gola za Romu, kada je u 30. minuti zabio za 1-2 na asistenciju Gonalonsa. Kao i nakon prvog gola za momčad iz Rima, Fioretina izjednačuje nakon samo devet minuta kada je strijelac Simeone,. a asistent Biraghi. Roma je ponovno povela preko Manolasa koji u 50. minuti nakon kornera zabija za 3-2. Konačni rezultat 2-4 postavio je Diego Perotti u 87. minuti. Milan Badelj igrao je do 75. minute.

Cagliari je kod kuće pobijedio Veronu 2-1. Prvi su u vodstvo došli gosti, kada za 0-1 u 6. minuti zabija Zuculini. Domaćini su mogli izjednačiti nakon samo pet minuta, ali je Cigarini u 11. minuti promašio penal. Talijan se odužio svojim navijačima kada je u 28. minuti ubacio iz kornera, a Ceppitelli koljenom zabija za 1-1. Za potpuni preokret i pobjedu domaćina zabio je Farago u 85. minuti i postavio konačnih 2-1.

Utakmica između Lazija i Udinesea odgođena je zbog jake kiše u Rimu koja je u potpunosti namočila teren i onemogućila početak utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe