Obavijesti

Sport

Komentari 34

Benitezu je probijena noga, a Smith se žalio: Zubi mi ispali!

Benitezu je probijena noga, a Smith se žalio: Zubi mi ispali!
6

Ako ste možda bili prepospani za pratiti ovaj event iz Jacksonvillea, ne brinite, u noći na nedjelju čekaju vas nove borbe, a glavne zvijezde večeri su legendarni Alistair Overeem i Walt Harris....

VIDEO

Zaželjeli ste se borilačkih sportova? E pa ovaj tjedan je vaš blagdan. U nedjelju smo uživali u spektakularnom eventu u Jacksonvilleu gdje je Justin Gaethje pobijedio Tonya Fergusona, a u noći na četvrtak ljubitelji UFC-a mogli su uživati u novim borbama. I ovaj put bez gledatelja, ali brojni TV-i i streamovi bili su upaljeni.

Pokretanje videa...

00:35

UFC on ESPN+29 nije bio krcat spektakularnim borbama kao prošli event, ali mogli smo vidjeti neke renomirane borce poput Glovera Teixeire, Andreia Arlovskog, Bena Rothwella i Anthonyja Smitha.

MMA: UFC Fight Night-Smith vs Teixeira

Priredbu su predvodili bivši izazivači za pojas u poluteškoj kategoriji Teixeira i Smith, a brazilski veteran je došao do pobjede tehničkim nokautom u petoj rundi. Smith je bolje otvorio meč i dominirao je u prvoj rundi, ali onda preokret u nastavku meča. Teixeira je uspostavio dominaciju na parteru, aperkati, krošei, direkti i letjeli su na sve strane i pravo čudo bilo je što je Smith i dalje stajao na nogama. Bilo je to nešto slično kao Gaethje protiv Fergusona. Justin ga je mlatio i mlatio, ali Tony nije htio odustati. Teturao je Smith po ringu, a Brazilac ga je bez milosti tukao.

MMA: UFC Fight Night-Smith vs Teixeira

- Ispadaju mi zubi! - govorio je Smith svojem treneru na pauzi uoči pete runde. Tamo je pak Teixeira nastavio s teškim udarcima, a sudac je na kraju morao prekinuti meč. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

MMA: UFC Fight Night-Rothwell vs Saint Preux

U sunaslovnoj borbi večeri Ben Rothwell pobijedio je Ovincea Saint Preuxa u teškoj kategoriji podijeljenom odlukom sudaca. Do pobjede je stigao i UFC-ov veteran i borac koji je izgubio od Stipe Miočića, Andrei Arlovski. On je podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio Philipea Linsa. Dodajmo kako je Thiago Moises pobijedio Michaela Johnsona u drugoj rundi.

U uvodnoj borbi večeri Gabriel Benitez izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca od Omara Moralesa, ali dobio je uspomenu koja će ga krasiti još neko vrijeme. Naime, Morales mu je zadao posjekotinu na potkoljenici koja je duga čak pet cm. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real power kick

Objavu dijeli Gabriel Benitez (@moggly_benitez)

MMA: UFC Fight Night-Arlovski vs Lins

Ako ste možda bili prepospani za pratiti ovaj event iz Jacksonvillea, ne brinite, u noći na nedjelju čekaju vas nove borbe, a glavne zvijezde večeri su legendarni Alistair Overeem i Walt Harris. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca
EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama