Obavijesti

Sport

Komentari 0

Berlinski Hrvati vratili Duvnjaka na vrh: Kiel opet pred titulom!

Berlinski Hrvati vratili Duvnjaka na vrh: Kiel opet pred titulom!

Füchse je, u pravi tren za Kiel, odigrao jednu od najboljih utakmica sezone, pogotovo drugo poluvrijeme (19-14) i još više samu završnicu te -4 okrenuo u konačnih +4 (33-29) za prvi poraz Flensburga kod kuće

VIDEO

Kratko je izdržao Flensburg na vrhu Bundeslige. Iako se očekivala njihova egzekucija u završnom sprintu za naslov prvaka, izgubili su kod kuće od berlinskog Füchsea, pa je sve iskoristio Kiel i opet se vratio na prvo mjesto tri kola prije kraja s bodom više.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:06

Füchse je, u pravi tren za Kiel, odigrao jednu od najboljih utakmica sezone, pogotovo drugo poluvrijeme (19-14) i još više samu završnicu te -4 okrenuo u konačnih +4 (33-29) za prvi poraz Flensburga kod kuće. Lindberg je bio savršen s 11/11, dok su Gojun (pocrvenio) i Kopljar zabili po jedan gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
SG Flensburg-Handewitt - Rhein-Neckar Löwen

Kiel nije imao problema s Göppingenom (31-23) i to nakon što su se navijači vratili u Wunderino Arenu, njih 1560, nakon točno 228 dana. Domagoj Duvnjak nije vukao ovaj put (ostao bez udarca i gola), već Sander Sagosen s devet komada. S druge strane Krešo Kozina i Josip Božić-Pavletić zabili su po dva gola. Za obranu naslova Kiel do kraja mora dobiti Ludwigshafen, Lemgo te na kraju, najizazovnije, Löwen u gostima.

Iznenađujuće uvjerljiv bio je Hannover kod Melsungena s 28-20. Ivan Martinović osam golova za pobjednike, Ilija Brozović dva, a Domagoj Pavlović tri i Marino Marić jedan za poražene.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu