Sport

Komentari 2

Berlusconi zagrizao za najboljeg strijelca HNL-a: Marić u Monzi?

Berlusconi zagrizao za najboljeg strijelca HNL-a: Marić u Monzi?

Berla će imati veliku konkurenciju jer za Marića u redu stoji niz klubova od čega je zasigurno najveće ime Dinamo Kijev, koji je Osijeku već nudio četiri milijuna eura

U trenucima kada Osijek nije imao konstantu, Mirko Marić bio je njegova uzdanica. Vukao je svaku utakmicu, nerijetko bio najbolji pojedinac pa i rješavao neke dvoboje zbog kojih su 'bijelo-plavi' još uvijek u borbi za Ligu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najbolji strijelac HNL-a ove sezone s 19 golova, čemu je pridodao i pet asistencija, stoga je zapeo za oko ni manje ni više nego Silviju Berlusconiju!

I sigurno imponira kada jedan takav nogometni mag pokaže interes, što je u javnost plasirao talijanski transfer stručnjak Gianluca di Marzio. Talijan piše da će Berlusconi u ofenzivu na Marića krenuti već ovog ljeta.

Silvio Berlusconi je nakon epohalne epizode u AC Milanu prodao klub stranim investitorima pa pokrenuo novi projekt kupivši Monzu.

Vlasnik je postao 2018. godine, a klub će od iduće sezone nastupati u drugom rangu talijanskog nogometa Serie B nakon što je tamošnji nogometni savez odlučio prekinuti prvenstvo treće lige u trenutku kad je Monza bila vodeća pa je zaradila izravnu promociju.

Ipak, Berla će imati veliku konkurenciju jer za Marića u redu stoji niz klubova od čega je zasigurno najveće ime Dinamo Kijev, koji je Osijeku već nudio četiri milijuna eura.

Najčitaniji članci