Obavijesti

Sport

Komentari 2

Berlusconi zagrizao za najboljeg strijelca HNL-a: Marić u Monzi?

Berlusconi zagrizao za najboljeg strijelca HNL-a: Marić u Monzi?

Berla će imati veliku konkurenciju jer za Marića u redu stoji niz klubova od čega je zasigurno najveće ime Dinamo Kijev, koji je Osijeku već nudio četiri milijuna eura

VIDEO

U trenucima kada Osijek nije imao konstantu, Mirko Marić bio je njegova uzdanica. Vukao je svaku utakmicu, nerijetko bio najbolji pojedinac pa i rješavao neke dvoboje zbog kojih su 'bijelo-plavi' još uvijek u borbi za Ligu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stadion Pampas, Osijek 01:22

Najbolji strijelac HNL-a ove sezone s 19 golova, čemu je pridodao i pet asistencija, stoga je zapeo za oko ni manje ni više nego Silviju Berlusconiju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rome - Bilateral meeting Italy Malta

I sigurno imponira kada jedan takav nogometni mag pokaže interes, što je u javnost plasirao talijanski transfer stručnjak Gianluca di Marzio. Talijan piše da će Berlusconi u ofenzivu na Marića krenuti već ovog ljeta.

Silvio Berlusconi je nakon epohalne epizode u AC Milanu prodao klub stranim investitorima pa pokrenuo novi projekt kupivši Monzu.

Vlasnik je postao 2018. godine, a klub će od iduće sezone nastupati u drugom rangu talijanskog nogometa Serie B nakon što je tamošnji nogometni savez odlučio prekinuti prvenstvo treće lige u trenutku kad je Monza bila vodeća pa je zaradila izravnu promociju.

Ipak, Berla će imati veliku konkurenciju jer za Marića u redu stoji niz klubova od čega je zasigurno najveće ime Dinamo Kijev, koji je Osijeku već nudio četiri milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener