Obavijesti

Sport

Komentari 168

Beskrvna Hrvatska: Niko, ova igra nema nikakvoga smisla...

Beskrvna Hrvatska: Niko, ova igra nema nikakvoga smisla...
8

Umjesto iskupljenja za Svjetsko prvenstvo, hrvatski nogometaši su razočarali, a publika je na Maksimiru zviždala. Izbornik je objasnio: ‘Danas svi igraju nogomet’

VIDEO

Ogled s Maltom trebao je biti nova stranica, iskupljenje za brazilski debakl, a ispalo je “Bože sačuvaj”. Naše zvijezde, čast iznimkama, izgledale su kao da su se na Maksimir došli odmoriti od klupskih obaveza. Jadno i nezainteresirano. 

A izbornik je sve to gledao stojeći uz aut liniju s rukama na leđima i mentalnom kontrolom da bi Dalaj lama pokraj njega izgledao kao epileptičar... Luka Modrić zabio je gol. U redu, no trebamo li od igrača koji vrijedi 45 milijuna eura na gol čekati tri godine?! 

I gdje je naš najbolji igrač u susretima protiv Meksika, Brazila i ostalim u kojima protivnici nisu konobari i stolari...

Mateo Kovačić u Interu briljira, nedavno je zabio tri gola na utakmici, a u reprezentaciji igra na potpuno neprirodnoj poziciji. Što misli o tome, Kovačić je najbolje pokazao nakon utakmice. Ljutit kao ris, bez riječi je odjurio u autobus.

Posebna priča je Ivan Rakitić, kojeg je hrvatski izbornik više približio našem nego protivničkom golu. Da dođe u šansu, Raketa bi trebao pretrčati pedesetak metara. Promaši li je, opet pedesetak metara nazad, a kako nije kenijski atletičar, odlazak pred protivnički gol vrlo brzo bi mu dosadio...

I nakon svega, umjesto isprike za dosadnu i lošu igru, od Kovača smo čuli: “Namučili smo se. Teško je protiv protivnika koji se samo brani. Danas su sve utakmice izjednačene. Malta će svima zagorčati život...” I slične fraze.

E, pa izborniče, u 52 godine Malta je nekome “zagorčala život” samo triput. Što misli o Kovačevoj igri, pokazala je i publika, pošteno ih izviždavši. Nisu pomogle ni silne skripte koje Kovačevi pomoćnici imaju u rukama. 

Kad su Amerikanci kupovali Aljasku, vjerojatno su imali manje papira od našeg stožera. No iz tih papira još nije proizašlo ništa što bi zadovoljilo publiku.

Da ne bude Kovač jedini “Pedro”, pobrinuo se i ostatak HNS-a cijenom ulaznica kao da na Maksimiru gostuje Brazil s Neymarom. A ne braća Fenech koja bi, da je dopušteno, na travnjak izašli s fotoaparatom i kemijskom olovkom kako bi naše igrače zamolili za fotografiju. S potpisom, naravno.

No zapravo bi se braći Fenech trebalo najozbiljnije zahvaliti jer su otkrili kakva je doista ova Hrvatska. Jadna, bezidejna i inertna. Slijedi gostovanje kod Bugarske, pa dolazi Azerbajdžan. I onda, sredinom studenoga, gostovanje kod Italije. 

Kvalitetu imamo, dolaskom Halilovića i Kramarića imamo i svježu “krvnu sliku”... Na Kovaču je da sve to spoji u cjelinu. Treba samo potražiti u onim silnim papirima, sigurni smo da negdje piše kako...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...