Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bez golova u derbiju Hrvata! Pašalić umalo zapaprio Interu

Bez golova u derbiju Hrvata! Pašalić umalo zapaprio Interu

Prvo je glavom pucao pored gola, a potom je njegov udarac obranio Handanović. Ipak, Mario Pašalić nije uspio napakostiti suigračima iz reprezentacije, lider Inter je preživio na teškom gostovanju

VIDEO

Derbi utakmica 22. kola talijanske Serie A između Atalante i Intera završila je 0-0. Lider Inter je time otišao na plus dva boda u odnosu na Milan, dok je Atalanta ostala četvrta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pašalić ugostio djecu iz Kaštela u Bergamu VIDEO

Opreznu i dosta tvrdu utakmicu odigrali su u Bergamu ove dvije momčadi, a ogled je posebno bio siromašan tijekom prvih sat vremena. No, kako se bližio kraj utakmice tako su se počele nizati šanse na obje strane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvo su dvije dobre za goste propustili Džeko i Vidal, a potom je domaći sastav kontrirao preko Muriela, Demirala i dva puta hrvatskog nogometaša Pašalića koji je prvo glavom pucao pored vrata, a potom je njegov udarac obranio Handanović.

Italian football Coppa Italia match - Atalanta BC vs Venezia FC

Mario Pašalić je zamijenjen u 89. minuti, dok su za Inter kompletnu utakmicu odigrali Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Inter sada na vrhu ljestvice ima dva boda više od Milana koji u ponedjeljak igra domaću utakmicu protiv Spezije, dok je Atalanta ostala na četvrtom mjestu i ima osam bodova manje od Intera.

Prvenstvenu pobjedu napokon su ostvarili nogometaši Rome koji su, na svom Olimpicu, s minimalnih 1-0 svladali Cagliari.

italian soccer Serie A match - AS Roma vs Cagliari Calcio

Rimljani su pobijedili u prvenstvu nakon mjesec dana i tri utakmice u nizu u kojima su gubili od Milana i Juventusa te remizirali doma protiv Sampdorije. Utakmicu je odlučio gol Sergija Oliveire u 33. minuti iz penala, a podsjetimo kako je taj igrač pojačao Romu prije nekoliko dana kada je došao iz Porta.

Cagliari je vrlo lako mogao izjednačiti u završnici kada je stisnuo Romu u njen šesnaesterac. No, domaćina su spašavali golman Rui Patricio, kao i okvir gola.

Podsjetimo kako je Verona, sastav kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, s 4-2 slavila kod Sassuola, a igrač utakmice bio je Čeh Antonin Barak koji je postigao hat-trick. Hrvatski nogometaš Nikola Kalinić je za Veronu ušao u igru u 86. minuti te je u sudačkoj nadoknadi asistirao za konačnih 4-2.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu