Obavijesti

Sport

Komentari 87

Bez milosti: Chisori i Hayeu prijeti doživotni izgon iz boksa

Bez milosti: Chisori i Hayeu prijeti doživotni izgon iz boksa
1

Akteri sramotnog incidenta na press konferenciji nakon borbe Chisora-Kličko mogli bi ostati bez boksačkih licenci. No, to nije sve. Prijeti im i zatvor od 10 godina

VIDEO

Huliganski incident na press konferenciji nakon borbe Derecka Chisore i Vitalija Klička mogao bi drastično završiti za Chisoru i Davida Hayea koji su se divljački potukli.

Chisora je nakon meča pritvoren te je dobio zabranu boksanja u Njemačkoj, a Haye je pobjegao iz zemlje. No, tek prave kazne slijede, a obojica bi mogla biti doživotno izbačena iz boksa, piše The Sun. Glasnogovornik minhenske policije obznanio je za medije da obojici prijeti zatvorska kazna pa čak i do 10 godina!

Zbog ponašanja koji priliči uličnoj borbi, a ne boksu Chisora i Haye bi mogli ostati bez licenci. Podsjetimo, Chisora je dan prije meča ošamario Vitalija Klička da bi njega i njegovog brata Vladimira pljunuo prije meča za WBC naslov, a točku na i divljačkog ponašanja stavio je potukavši se s Hayeom. 

Haye, koji bi mogao biti uhićen stupi li ponovno na njemačko tlo, se oprostio od profesionalnog boksa nakon poraza od Vladimira Klička prošle godine, no odluči li aktivirati boksačku licencu, prijetilo bi mu oduzimanje iste kao i samom Chisori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chisora se u priopćenju ispričao za sramotne ponašanje te žali za počinjenim.

- Osjećam da se moram od srca ispričati žalosnim scenama prije i poslije meča. Iako za moje ponašanje nema isprike, bilo je mnogo faktora koje su prozrukovale situaciju u kojoj sam eksplodirao. Naravno to nije isprika. Sve u svemu, razočarao sam svoj obitelju, svoj tim i razočarao sport koji volim. Hladne glave kažem da sam se potpuno osramotio - rekao je Chisora.

Haye je uperio prstom u Chisoru.

- Chisora je uzrokovao incident koji se dogodio. Uništio je reputaciju sporta koji obojica nedvojbeno volimo. Užasno sam razočaran svojom reakcijom, ali nisam se ispričao, niti neću.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića