Obavijesti

Sport

Komentari 43

Bez wunderkinda: Ćorić htio igrati, Mamić ga poslao kući

Bez wunderkinda: Ćorić htio igrati, Mamić ga poslao kući
3

Ćorić će utakmicu zbog koje bi mogla propasti cijela sezona gledati na televiziji, iako se oporavio od ozljede, čak i briljirao na treninzima. No trener ga nije ni poveo

VIDEO

U Zagrebu je ostalo desetak igrača, među njima i Ante Ćorić. On je u ponedjeljak trenirao prvi put, rekao je prije puta u Luksemburg Zoran Mamić.

Trener Dinama očito smatra da maksimirski “dragulj“ nije do kraja zaliječio ozljedu mišića. Ante je osjetio zatezanje u mišiću na zagrijavanju prije utakmice s Folom. Propustio je taj susret, gostovanje u Osijeku, a za Luksemburg je trebao biti spreman. 

Osjećao se mnogo bolje, izvori iz Maksimira nam kažu da je odradio tri treninga. Kako je na posljednjem treningu prije puta u Luksemburg briljirao. Zabio je tri gola, dobivao je pohvale od Zorana Mamića, a onda je došao popis putnika za put u Luksemburg. 

Neugodno se Ante iznenadio, čak i šokirao kad je vidio da ga nema na tom popisu. Tako je, dok su njegovi suigrači bili u avionu za Luksemburg, Ćorić odrađivao jutarnji trening. Čudna odluka Zorana Mamića da na put ne vodi igrača koji je predodređen da bude novi lider Dinama. 

Marko Rog je u ovom trenutku u prednosti, nije imao problema s ozljedom, ali za talent poput Ante Ćorića trebalo bi se naći mjesta u prvih 11 u budućnosti.

Za Dinamo je večeras utakmica istine. Tri remija koja nitko nije očekivao na početku sezone, unijela su nemir u svlačionicu.

- Moramo u svemu biti bolji. Pritisak? Ne, ne osjećam ga. Ako se netko od igrača ne može nositi s pritiskom, i ne može biti igrač Dinama - kaže uoči Fole Zoran Mamić.

U Luksemburg je otišao i njegov brat Zdravko. Propustio je gazda gostovanje u Osijeku, ali europsku utakmicu nije. I on i Zoran vjeruju kako će gledati puno bolje izdanje nego prošle srijede kad su im igrači nakon izlaska iz pritvora priredili pravu “pljusku“.

- Teško je u tako kratkom vremenu nešto novo izmisliti, ali svjesni smo situacije. Nemamo previše izbora. Kvalitetniji smo i to trebamo potvrditi - završio je trener Mamić.

Fola Esch iznenadila je pritiskom na početku utakmice u Maksimiru. Večeras Dinamo priprema pritisak od prve minute, žele rani gol da osiguraju mirniji nastavak utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna