Obavijesti

Sport

Komentari 54

'Bila nam je dužnost poginuti za dres, dogodilo se suprotno'

'Bila nam je dužnost poginuti za dres, dogodilo se suprotno'
1

Preuzimam na sebe najveću odgovornost za ovaj neuspjeh. Trebao sam nositi momčad do pobjede, napisao je u obraćanju na Facebooku Bojan Bogdanović

VIDEO

Emocije nakon debakla hrvatske košarkaške reprezentacije u osmini finala EuroBasketa i poraza od Češke 21 poenom razlike još se ne stišavaju. Nakon (ne)prospavane noći Bojan Bogdanović, ponajbolji hrvatski košarkaš, slijedio je primjer Roka Stipčevića i na Facebooku se obratio javnosti:

Cijeli svoj život sanjam medalju i veliki uspjeh hrvatske košarkaške reprezentacije. Sanjam kako cijelu Hrvatsku činimo sretnom i ponosnom. Žrtvujem sve kako bismo napravili velik rezultat i bio sam siguran da je 2015. godina velikog uspjeha. Za Hrvatsku sam spreman uvijek dati i srce i glavu i tijelo. Svee! Veliku ste mi podršku dali uoči prvenstva i na samom prvenstvu i na tome vam svaka čast i najveće hvala. Obveza i dužnost svih nas je bila poginuti za nacionalni dres i nadmašiti sva vaša očekivanja.

U nedjelju se sve odvijalo upravo suprotno. Od tisuću načina kako se može izgubiti ovo je sigurno najteži i najgori. Nedopustiv način.

Želim se ovim putem ispričati svim istinskim navijačima i svima koji žele dobro našoj košarci za dva sata užasa koja ste doživjeli protiv Češke. Nemam dovoljno riječi kojima bih opisao svoje razočaranje s obzirom na način na koji smo ispali s prvenstva. Preuzimam na sebe najveću odgovornost za ovaj neuspjeh. Trebao sam nositi momčad do pobjede.

Hvala Rađi, Vrankoviću i ostalim istinskim veličinama na komentarima i savjetima. Cijenim ih jako.

Moja očekivanja su bila iznimno visoko postavljena. Ovo je trebala biti godina hrvatske košarke, a na kraju je postala godina koju bih najradije da se nije nikada dogodila. Previše sam razočaran.

Ali okrećem se budućnosti.

Ma koliko to u ovom trenutku smiješno, neozbiljno i glupo zvučalo, ja i dalje slijepo vjerujem u Hrvatsku i velik rezultat u bližoj budućnosti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti