Sport

Komentari 45

Bild: Balakov u četvrtak sjeda na klupu Kaiserslauterna?

Bild: Balakov u četvrtak sjeda na klupu Kaiserslauterna?

Krasimir Balakov tebao bi doći u Kaiserslautern, ali nakon što u srijedu odradi posljednju utakmicu na klupi Hajduka protiv Rijeke piše njemački dnevnik Bild

Prema pisanju njemačkog dnevnika Bilda, Krasimir Balakov još će ovog tjedna sjesti na klupu bundesligaškog "fenjeraša" Kaiserslauterna...

Otkaz je u utorak vodstvo kluba uručilo Marcu Kurzu. Presudio je domaći 4-1 poraz od Schalkea u nedjelju, ali i duga kriza: nisu Kurzovi nogometaši u Bundesligi pobijedili nikoga već 16 kola.

"Krasimir Balakov, koji je prije dolaska Otta Rehhagela također bio kandidat za Herthina trenera, u četvrtak se očekuje u Kaiserlsauternu. Trebao bi doći nakon što u srijedu odradi posljednju utakmicu na klupi Hajduka (protiv Rijeke, op. a.). Ugovora ga, koji sa splitskim klubom ima do 30. lipnja 2013. godine, može osloboditi klauzula o trenutačnom raskidu u slučaju da zainteresirani klub za njega uplati odštetu nešto manju od milijun eura", piše Bild uz dodatak:

"Balakovu, od kojeg očekuju da njihovu momčad spasi ispadanja u posljednjih osam kola, u Kaiserlsauternu će ponuditi ugovor do ljeta 2013. godine uz opciju produljenja za dodatnih godinu dana."

Kaiserlsautern nakon 26 odigranih kola u Bundesligi ima samo 20 bodova. Augsburg na 15. mjestu, jednom iznad zone ispadanja odnosno razigravanja za opstanak, ima šest više.

Najčitaniji članci