Obavijesti

Sport

Komentari 14

Juniori Hajduka srušili Mosor: Tomaš i Kiš zabili za pobjedu

Juniori Hajduka srušili Mosor: Tomaš i Kiš zabili za pobjedu
1

Hajduk je pobijedio trećeplasiranu momčad druge lige Mosor 2-1. Zabili su Tomaš i Kiš. 'Bili' sad putuju na drugi dio priprema u Tursku uoči nastavka HNL sezone

VIDEO

Hajduk je pred 500-tinjak gledatelja u posljednjoj prijateljskoj provjeri prije puta na drugi dio priprema u Tursku pobijedio trećeplasiranu momčad druge lige Mosor iz Žrnovnice 2-1. 

Poveli su bijeli lijepim golom Ive Valentina Tomaša iz slobodnog udarca. Zatresao je Tomaš najprije gredu iz slobodnog udarca u 61. minuti, da bi minutu potom, gotovo s istog mjesta, svladao golmana Mosora Kulića.

Šest minuta kasnije Kukoč nespretno i nepotrebno ruši Kuzmanića na rubu 16-erca i daje prigodu Žrnovničanima da poravnaju s bijele točke. I premda je Blažević obranio udarac Repića, Šerić je odbijanac ubacio pred gol, a Obšivač ga nesretno zakucao u vlastitu mrežu za 1-1.

Konačnih 2-1 za Hajduk postavlja mladi Kiš, koji je manirom iskusnog rutinera iskoristio asistenciju Ivana Vukovića.

Trener Hajduka Krasimir Balakov bio je zadovoljan izvedbom svojih igrača, kao i onim što su njegovi momci prikazali u četiri pripremna ogleda proteklog tjedna.

- Pobjeda, nova tri boda, ha, ha... – nasmijao se Balakov i dodao:

- Sami ste vidjeli da je ovo bila najteža utakmica od ove četiri koje smo odigrali. Najteža zato jer znam što smo radili kroz tjedan, koliko se umora nakupilo u nogama, odradili smo u sedam dana četiri utakmice i 11 treninga. Drago mi je da smo pobjedom okončali prvu fazu priprema zbog samopouzdanja mladih igrača, ali i činjenicom da smo odradili sve što smo planirali i završili ovaj dio priprema bez povreda.

Balakov je još jednom potvrdio kako popis putnika za Tursku neće biti konačan popis igrača koji konkuriraju za proljetnu momčad.

- Od ovih koji putuju, 90% će ih biti s nama i u proljeće, no bit će i promjena i dolazaka, znate da prijelazni rok traje sve do 10. veljače.

Balakov je najavio opširniju press konferenciju za srijedu, uoči puta u Tursku, no ipak je pohvalio mladog Ivana Runju, koji je došao iz Mosora i tijekom zadnjih sedam dana se nametnuo kao jedan od sigurnih putnika za Tursku.

- Runje je igrao vrlo dobro, mirno, imao je i podršku naših navijača, ali morate znati kako on nije prošao s nama cijele pripreme, te je za razliku od ostalih igrača puno svježiji. No kvalitetu koju pokazuje me zadovoljava.

I ovoga puta Balakov je dobro izmiješao momčad i dao priliku većini igrača. Susret su započeli Blažević – Barišić, Milović, Runje, Kukoč – Gabrić, Ozobić, Andrić, Caktaš – Anas Sharbini i Runje, a u drugom su dijelu redom ulazili Kiš, Tomaš, Bencun, Obšivač, Vuković, Džoni, Peričić i Stipica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta