Obavijesti

Sport

Komentari 75

Bilić bijesan na suca: Ono nije bio penal, trebali smo dobiti!

Bilić bijesan na suca: Ono nije bio penal, trebali smo dobiti!
1

Primiti gol tako kasno je razočaravajuće, ali primiti ga iz nepostojećeg penala je neprihvatljivo. Njihov igrač nije bio ni blizu linije šesnaesterca. Bilo je debelo izvan, rekao je Bilić

VIDEO

West Ham je u sklopu 31. kola engleske Premier lige remizirao 2-2 s Chelseajem na Stamford Bridgeu. 'Čekićari' su do 88. minute imali prednost od 2-1 kad je Fabregas zabio iz dvojbeno dosuđenog penala. Napadač Chelseaja Loftus-Cheek pao je na samom rubu kaznenog prostora i bacio se u šesnaesterac.

- Ni blizu! Nije bio penal. Njihov igrač nije bio ni blizu našeg kaznenog prostora - rekao je menadžer West Hama Slaven Bilić.

- Primiti gol tako kasno je razočaravajuće, ali primiti ga iz nepostojećeg penala je neprihvatljivo. Njihov igrač nije bio ni blizu linije šesnaesterca. Bilo je debelo izvan. Razočarani smo i uopće ne shvaćamo takve odluke - nastavio je ljutiti Bilić pa dodao:

- Antonio ga nije želio dirati, ali ja uopće ne govorim o tome je li bilo dodira ili ne, nego o tome gdje je do kontakta došlo. Sucu to nije bilo teško vidjeti, bio je prilično blizu. 

West Ham je ovim remijem propustio preskočiti Manchester City na tablici i zasjesti na 4. mjesto - ono koje vodi u Ligu prvaka.

- Mogli smo se primaknuti momčadima koje su iznad nas. Najvažnije mi je kako moja momčad igra. To mi daje samopouzdanje i na kraju nije bitno protiv koga igramo. Sposobni smo dobiti svakoga i protiv svih momčadi stvaramo prilike. Ovakav pristup bi nas trebao odvesti daleko - zaključio je Super Slav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Bayer - Atalanta 0-3: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Bayer - Atalanta 0-3: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad