Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bilić ga je doveo u West Ham, a sad je postao najbolji strijelac kluba. Pa zaplesao s kartonom

Bilić ga je doveo u West Ham, a sad je postao najbolji strijelac kluba. Pa zaplesao s kartonom
4

Ranije ovog tjedna smo pričali i rekao sam: znate li što bi bila najbolja proslava? Plešimo zajedno. Imao sam svoj kartonski lik koji sam podignuo, rekao je napadač "čekićara" Michail Antonio

VIDEO

Nakon drugog kola Premier lige West Ham je pobjedom od 4-1 protiv Leicestera zauzeo vrh ljestvice, a napadač Michail Antonio (31) ispisao je povijest zabivši dva gola. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bilić dobio otkaz u West Hamu

Pokretanje videa...

00:11

Prvi gol za West Ham zabio je Fornals, Benrahm je povećao na 2-0, a jedini gol za goste zabio je Tielemans. Michail Antonio bio je efikasan u 80. i 84. minuti susreta čime je stigao do brojke 49 te je postao najbolji strijelac u povijesti kluba skinuvši s trona Paola Di Canija. 

Engleski nogometaš pobjedu i novu titulu proslavio je podizanjem i ljubljenjem svog kartonskog lika. Bio je to trenutak slave za igrača koji je ovog ljeta uzeo dres West Hama s brojem devet, a sada je zbog broja zabijenih golova ispisao povijest. U klub ga je doveo Slaven Bilić u ljeto 2015.

West Ham United v West Bromwich Albion - Premier League - London Stadium

- Ranije ovog tjedna smo pričali i rekao sam: znate li što bi bila najbolja proslava? Plešimo zajedno (Save The Last Dance) - rekao je Antonio misleći na film iz 2001. pa nastavio:

- Možda me netko trebao podignuti kao Baby? Ali imao sam svoj kartonski lik koji sam podigao u zrak. 

Golove West Hama i Leicestera možete pogledati OVDJE.

Čini se da je Antonio u deliriju proslave pomiješao spomenuti film s kultnom scenom iz filma 'Prljavi ples' u kojoj lik Johnny Castle i njegova partnerica vježbaju slavno dizanje u zrak. 

Koji god da je film inspirirao Engleza, slavlje nije iznenadilo njegovog trenera Davida Moyesa. 

- Jako sam zadovoljan. Bio sam razočaran kako je igrao u prvom poluvremenu, ali učinio je dovoljno da me ušutka nakon onoga što sam mu rekao na poluvremenu. Oba gola koja je zabio u ključnih posljednjih deset minuta utakmice bila su izvrsna - kazao je Moyes. 

Premier League - West Ham United v Leicester City

- Lijepo je kad me nazivaju najboljim strijelcem West Hama u Premier ligi. U drugom poluvremenu sam se oporavio i odigrao normalno te na kraju zabio dva gola - rekao je Antonio.

Njegov uspjeh odnosi se samo na razdoblje od kad je osnovana Premier liga, dakle od 1992., a do tada rekord i dalje drži Vic Watson koji je u razdoblju između 1920. i 1935. zabio 298 golova.

Antonijeva postignuća još su bolja ako u obzir uzmemo njegov nogometni put. Igrao je samo u engleskim klubovima, karijeru je započeo u Tooting & Mitcham Unitedu, a West Hamu se pridružio 2015. godine. 

- Nikad nisam zadovoljan samo s jednim golom. Ne želim da me itko sustigne dok god sam ovdje - zaključio je engleski nogometaš. 

West Ham je nakon dva kola s maksimalnih šest bodova vodeća momčad Premiershipa.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN NA JET SKIJU U DALMACIJI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja