Obavijesti

Sport

Komentari 83

Bilić: Pobijedimo li Izrael, past će i Grčka u Ateni, obećajem!

Bilić: Pobijedimo li Izrael, past će i Grčka u Ateni, obećajem!
1

Zbog stresa u Tottenhamu Luka Modrić nije se osjećao najbolje, no dolaskom u reprezentaciju kaže da opet uživa, raspoloženje mu je visoko, a i zdravlje ga služi

VIDEO

Ljudi, imamo još tri utakmice u skupini. Sve je u našim rukama, to trebamo zgrabiti. Moramo pobijediti Izrael i onda smo na konju! Pobijedimo li, držite me za riječ, past će i Grčka! Ovo je biti ili ne biti, rekao je Slaven Bilić uoči Izraela.

Izbornik je otkrio da je Darijo Srna zbog zdravstvenih razloga pod upitnikom za utakmicu u utorak.

- Srna je imao temperaturu sinoć, jutros je pala, tako bi on trebao sutra normalno trenirati, ali danas će ostati tu i napraviti specifičan trening. I Perišić je dobio problem sličan Lukinom na Malti. Da je danas utakmica njih dva bi teško mogli konkurirati za ekipu, ali po njima i po liječnicima ne bi ni u kom slučaju trebao biti upitan njihov nastup u utorak. Sve drugo je dobro.

Luka i Niko će sigurno konkurirati, Srna neće biti upitan zbog temperature, tvrdi Bilić

Bilić je potvrdio da će Modrić i Kranjčar biti spremni za susret.

- Mogu reći da imamo Luku i skoro sa stopostotnom sigurnošću mogu reći Niku koji je jutros prošao skoro kompletan test i noga nije reagirala na negativan način. Imamo izvanrednu priliku da se s tri boda još više približimo našem cilju. Igramo protiv protivnika protiv kojih smo već tri puta igrali i sva  tri puta ih pobijedili i to je razlog za optimizam, ali znamo da je svakog puta bilo teško. Puni smo respekta prema njima, znamo da još imaju šansu i ne dolaze nam s bijelom zastavom.

Raspoloženje u reprezentaciji je odlično, a Luka Modrić izgleda kao potpuno drugi čovjek. Zbog odluke Tottenhama da ga ne pusti u Chelsea, bio je nesretan. Trener Harry Redknapp čak je tvrdio kako ga je Luka molio da ga izostavi iz sastava.

Odmah sam sretniji kad se vratim u reprezentaciju, kaže Luka Modrić

- Dobro se osjećam, viroza je ta iza mene. Malo me iscrpila, ali jučer sam odradio trening i dobro se osjećam. Vjerujem da ću se kroz ova dva dana još bolje pripremiti i napunit se snagom za utorak - rekao je veznjak Spursa koji se preporodio nakon turbulencija u Premiershipu.

- Ovdje je potpuno drukčije ozračje za mene i sretniji sam što opet ne znači da u klubu nisam, ali ne vidim dugo svoje suigrače i prijatelje i čim dođem ovdje osjećam se fenomenalno. Spreman sam i vjerujem da ću biti pravi, kako ja tako i cijela ekipa.

Nadamo se da će Modrića krenuti i golovi.

Trebao bih zabijati, više golova, ali najbitnije je da reprezentacija igra dobro

- Trebao bih zabijati više golova, ali vjerujem da će se i meni u budućnosti po tom pitanju otvoriti više šansi jer sam do sada imao i malo peha. Dosta stativi i ta pozicija na kojoj igram, ne znači da mi ne paše, ali malo sam dalje od gola. Zadovoljan sam pozicijom kojom igram i nisam nikada osobno razmišljao previše o svom učinku - rekao je Luka koji se ne opterećuje zabijanjem golova.

- Najbitnije je da reprezentacija igra dobro da ja tu svojim udjelom mogu pomoći da budemo bolji i da pobjeđujemo, a sad, da li ću ja zabiti gol ili će to netko drugi biti to me nikada nije opterećivalo, pogotovo ne u reprezentaciji.

Ćorluka: I vezni red je podbacio

Nismo bili dobri u defenzivi. Krenuvši od mene i Deana, na Malti nismo igrali dobro, onakav naivan gol ne smijemo primiti. Izostala je i podrška veznog reda... - smatra Vedran Ćorluka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu