Obavijesti

Sport

Komentari 138

Slaven Bilić: Shvaćam ljutnju, ali plasirat ćemo se na Euro!

Slaven Bilić: Shvaćam ljutnju, ali plasirat ćemo se na Euro!
1

Ne tražim alibi i preuzimam odgovornost. No, Hrvatska je i dalje favorit i plasirat ćemo se na Europsko prvenstvo!, rekao je Bilić na press konferenciji u Parizu

VIDEO

Hrvatska protiv Francuske sutra igra prijateljsku utakmicu. Izbornik Slaven Bilić u Parizu je danas održao press konferenciju i prije govora o reprizi polufinala iz 1998. godine, osvrnuo se na poraz od Gruzije.

- Ne tražim alibi i preuzimam odgovornost. No, Hrvatska je i dalje favorit i plasirat ćemo se na Europsko prvenstvo! - rekao je Bilić pa nastavio:

- U Tbilisiju smo znali da nas čekaju fanatični navijači i solidna obrambena momčad. Ali trebala nam je inspiracija bar dvojice napadača, nismo to imali, a kad smo svi raspoloženi, onda je to rapsodija. Kad svi podbace onda je Gruzija 0-1. Shvaćam ljutnju i frustracije, ali ne mogu baciti u koš sve što je bilo. Situacija je u našim rukama.

Kaže kako ih poraz nije 'bacio u suze'.

- Atmosfera se nije promijenila iako te šok uzdrma.

Čeka ga teška utakmica protiv sve bolje Francuske.

- Ne bojim se te utakmice, samo Boga! Francuzi su nakon Gruzije najbolja stvar koja nam se mogla dogoditi! S nestrpljenjem očekujem utakmicu - zaključio je izbornik i dodao kako je dva sata pričao s Lukom Modrićem koji već neko vrijeme u reprezentaciji ne igra dobro.

Nova prilika je već u utorak u 21 sat, a bit će i promjena u sastavu.

- Bit će, a one su planirane i prije Gruzije jer se susrećemo s drugačijom ekipom - zaključio je izbornik.

Blanc očekuje pobjedu

Gledao sam utakmicu protiv Gruzije i dala mi je neke odgovore. Radi se o kvalitetnom protivniku i bit će teška utakmica, ali očekujem pobjedu - rekao je Laurent Blanc, izbornik Francuske na press konferenciji.

Novinari su ga upitali u kakvom je odnosu sa Slavenom s obzirom na njihovu prošlost. Blanc je u polufinalu SP-a dobio crveni karton nakon duela s našim izbornikom. Rekao je kako s Bilićem nema problema.

- Stisnut ću mu ruku i to je sve. Ostalih osjećaja neće biti. Između nas nema problema. To je prošlost. U utorak je to dvoboj nekih drugih momaka, a ne mene i njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika