Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bilić srušio Charlton, Kovačić s 'plavcima' izbacio Nottingham

Bilić srušio Charlton, Kovačić s 'plavcima' izbacio Nottingham
1

WBA našeg Slavena Bilića izbacio je Charlton u 1/16 finala FA Cupa. Pogodak odluke zabio je Kenneth Zohore u 32. minuti utakmice. Filip Krovinović nije nastupio za WBA. Liverpool je izbacio Everton

VIDEO

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje predvodi bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, izborili su plasman u 16-inu finala FA kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Charlton sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je Kenneth Zohore u 32. minuti utakmice. Filip Krovinović nije nastupio za WBA.

Charlton Athletic v West Bromwich Albion - FA Cup - Third Round - The Valley

U najzanimljivijem susretu 3. kola, velikom gradskom derbiju Liverpool je pobijedio Everton sa 1-0, a pobjedu "Redsima" donio je Curtis Jones u 71. minuti.

Sa 18 godina i 340 dana, Jones je postao najmlađi Liverpoolov strijelac u "Merseyside" derbiju nakon Robbiea Fowlera koji je u ožujku 1994. zabio pogodak sa 18 godina i 338 dana.

Jurgen Klopp je otvorio utakmicu bez devet standardnih prvotimaca, a od prve minute je debitirao Japanac Minamino koji je stigao početkom siječnja iz RB Salzburga. Dejan Lovren nije nastupio zbog ozljede.

Nastavak natjecanja izborio je i Chelsea porazivši Nottingham Forest sa 2-0. Pobjedu "Bluesima" donijeli su Callum Hudson-Odoi (6) i Ross Barkley (33). Mateo Kovačić je igrao za londonski sastav do 69. minute.

Champions League - Group H - Valencia v Chelsea

Tottenham nije uspio pobijediti Middlesbrough pa će morati igrati ponovo pred svojim navijačima nakon što je prvi susret završio 1-1. Domaćin je poveo golom Ashleyja Fletchera u 50. minuti, a Tottenham je spasio Lucas Moura izjednačivši u 61. minuti.

Iznenađenje je priredio Derby County pobijedivši na gostovanju Crystal Palace sa 1-0. Gol odluke zabio je Chris Martin u 32. minuti. Za Derby je cijeli susret igrao Wayne Rooney koji je na Pride Park stigao početkom ove godine. (mg)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše