Obavijesti

Sport

Komentari 10

Slavenu samo novčana kazna za crveni, Di Maríji četiri utakmice!

Slavenu samo novčana kazna za crveni, Di Maríji četiri utakmice!

Slaven će zbog žestoke rasprave sa sucem Mikeom Deanom biti lakši tek za oko 65.000 kuna, ali smije voditi momčad već protiv Chelseaja, a Argentinac iz PSG-a će na dulje hlađenje

VIDEO

Bivši hrvatski izbornik i trener WBA Slaven Bilić kažnjen je u srijedu novčano s osam tisuća funti zbog crvenog kartona na dvoboju s Evertonom. Bilić je isključen zbog prepirke sa sucem Mikeom Deanom na poluvremenu utakmice.

Koncem prvog poluvremena dogodio se eksces zbog kojeg je Kieran Gibbs zaradio izravni crveni karton. Gibbs je držao loptu uz aut liniju pri čemu je James Rodriguez naletio i zaletio se u njega 'bodycheckom' kao u hokeju.

Pokretanje videa...

WBA slavi ulazak u Premiership 01:05

Englez mu nije ostao dužan pa ga je udario u glavu za što je dobio izravni crveni karton i tu je krenula ludnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slaven Bilić nije se mogao pomiriti s takvom odlukom pa je na kraju prvog poluvremena uletio na travnjak i krenuo se prepirati sa sucem Mikeom Deanom, a sudac ga je naposljetku isključio. Bilić je nekoliko puta ponavljao Deanu da provjeri taj faul Rodrigueza. 

- Pogledajte za nas taj faul i crveni karton. Sljedeći put će nas ubiti - ponavljao mu je Bilić, a Dean mu je poručio da otiđe.

- Sljedeći put će nas ubiti, možeš nas i ti ubiti - rekao mu je Bilić, a Dean mu je onda pokazao crveni.

Hrvatski trener još mu se trudio objasniti i nakon pokazanog kartona, a potom se okrenuo, mahnuo rukom po zraku uz jedno sočno 'ajde u p***u materinu'.

Incident možete pogledati OVDJE.

Engleski nogometni savez (FA) je Bilićevo ponašanje ocijenio neprikladnim, ali Bilić ipak nije dobio i kaznu od jedne utamice suspenzije, što je uobičajena praksa za slične prekršaje. Hrvatski trener je priznao krivicu i zato je dobio samo novčanu kaznu i moći će voditi svoju momčad u prvenstvu kod Chelseaja

Nogometaši West Bromwich Albiona u utorak su ispali u šesnaestini finala engleskog Liga kupa (Carabao kup) na svom terenu od drugoligaša Brentforda sa 3-2 u raspucavanju.

Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique de Marseille

Ángelu Di Maríji disciplinci u Francuskoj nisu bili tako naklonjeni. Suci uopće nisu vidjeli kako krilni napadač PSG-a pljuje na Marseilleova Álvara Gonzáleza u derbiju odigranom prije deset dana, ali nakon naknadnog pregleda snimke bili su nemilosrdni.

Parižani će bez Argentinca biti u sljedeće četiri prvenstvene utakmice. A slučaj navodnog rasizma Gonzáleza prema Neymaru, koji je za crveni karton kažnjen s dvije utakmice neigranja, komisija će raspravljati 30. rujna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...