Sport

Komentari 63

Bio je poznati kečer pa odlučio priznati: Osjećam se kao žena

Bio je poznati kečer pa odlučio priznati: Osjećam se kao žena

'Napokon je slobodna i može upravljati svojim svijetom', objavio je WWE odluku Gabbi Tuft, koja je u kečerskom svijetu bila poznata kao muškarac imena Tyler Reks, ali je odlučila da se osjeća kao žena

Ovo sam ja. Bez srama, ja. Ovo je strana mene koja je bila skrivena u sjeni i strahu od toga što će svijet, moja obitelj i moji pratitelji napraviti ili reći. Ipak, prestala sam razmišljati o tome što ljudi misle, a to je bio dan kad istinski više nisam imala ograničenja i predstavila sam autentičnu sebe, napisala je na Instagramu Gabbi Tuft (42), bivša kečerska zvijezda poznatija kao Tyler Reks.

Sedam je godina bila poznata kao motoristi i 'powerhouse' u svijetu WWE-a, ali ženska strana u njoj je prevagnula. Gabbi je, dok je bila muškarac, oženila Priscillu (42) s kojom ima devetogodišnju kći Miu. 'Outala' se na društvenim mrežama kraj svoje stare fotografije iz kečerskih dana.

- Moja voljena supruga, obitelj i najbliži prijatelji su me prihvatili takvu kakva jesam i na tome sam im zauvijek zahvalna. Vaša podrška mi znači više nego što ćete ikada moći zamisliti - zahvalila je. 

Sa suprugom je osnovala i tvrtku 'Body Spartan' te je postala 'fitness guru' i motivacijska govornica, a svoj 'gimmick' ljubitelja motora iz kečerskih dana također nije zaboravila. Nastavit će i dalje sa svime što je bilo, ali kako ističe, sad je slobodnija i sretnija jer je pred svijetom priznala istinu.

Najčitaniji članci