Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Biramo između Irfana, Kljaića i Obrvana, ali neće biti stranac'

'Biramo između  Irfana, Kljaića i Obrvana, ali neće biti stranac'
11

"Ono što je sigurno je da će novi trener biti Hrvat", potvrdio je glavni menadžer zagrebaša Božidar Jović pa dodao kandidate - Irfan Smajlagić, Ivica Obrvan i Nenad Kljaić...

VIDEO

Kandidati za mjesto trenera RK Zagreba su Ivica Obrvan, Nenad Kljaić koji još nije potpisao za Olympiacos te Irfan Smajlagić, rekao je Božidar Jović, prenose SN

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Pokretanje videa...

00:27

Od naglog odlaska Veselina Vujovića već drugi put s klupe Zagreba, krenula je lutrija imena tko će naslijediti karizmatičnog Vuju, a među njima su se nalazile ideje i o iznenadnom dovođenju 'novoga stranca na klupu'. 

- Ne, ono što je sigurno je da će novi trener biti Hrvat - potvrdio je glavni menadžer zagrebaša, inače osoba koja je bila uz Vujovića od početka njegova drugog mandata u Zagrebu.

Šola otpao, Obrvan izgledniji

Odlazak je, kaže, bez zamjerki, ali nove opcije se aktivno traže, a navijači se nadaju (i potrebno je) što prije jednu odabrati. Pripreme kreću za tek nešto više od mjesec dana - 1. srpnja. 

- Rekao sam Zoranu Gopcu da ako imaju nekog trenera koji zadovoljava kriterije, da ga dovedu odmah. Ja se mogu vratiti tek za četiri-pest mjeseci kad i ako riješim ove stvari, objasnio je Vujović za 24 sata i dodao kako odlazi zbog imovinsko-pravnih zavrzlama oko zemlje koji ima dijelom u Srbiji, dijelom u Crnoj Gori.

- Obrvanu sam obećao da ćemo razgovarati već i prije Vujovićeva dolaska. Vlado Šola nije kandidat jer ima ugovor s Kinezima - objasnio je Jović. 

POL, IHF Herren, Olympia Qualifikation, Chile vs Mazedonien

Postoji još imena

Vrzmaju se po rukometnim kuloari još neka imena među kojima poneka izazivaju i sjaj u očima što navijača hrvatskog prvaka, koji ove sezone zbog korona virusa nije mogao braniti svoju dvostruku krunu. 

Spominjalo se moguće dovođenje Davora Dominikovića, hrvatskog rukometnog vojnika, osobe jasne vizije, uspješnog donedavnog pomoćnika Line Červara i izbornika hrvatskih juniora s kojima je igrao i u finalu protiv Francuza na SP-u pa pokazao da straha za budućnost domaćeg rukometa nema, a i Červaru kroz igru nagovijestio neka mlada, potentna imena za tada nadolazeća natjecanja. 

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Main Round Group 1 - Brazil v Croatia

Uz 'ministra obrane' koji ne voli da ga se tako zove spominje se i legendarni hrvatski pivot - Igor Vori. Igrač koji je karijeru i završio u dresu 'plinara', a sada obnaša dužnost direktora muških reprezentacija u HRS-u. U trenerskom se pozivu još nije okušao pa bi mu možda hrvatski prvak kojega treba izdići iz negativnih rezultata na međunarodnoj sceni ipak bio prevelik zalogaj.

Ostaje vidjeti što će reći vodeća imena hrvatskog rukometa, a Vujović, koji se u Zagrebu prvi puta daleke 2014. zadržao dvije godine, a od posljednjeg mandata koji je trajao od jeseni 2019. osam mjeseci, schwarzeneggerski najavljuje: I'll be back iliti, "vratit ću se i treći put u Zagreb".

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'