Obavijesti

Sport

Komentari 7

Birtija: Mamić smanjio plaće i prvenstvo će biti zanimljivije

Birtija: Mamić smanjio plaće i prvenstvo će biti zanimljivije
1

Početkom 90-ih Ćiro je, a to s obzirom na uvjete koje je imao Dinamo, a koje ostali u ligi, nije bilo u redu, likovao: “Želite li zanimljivo prvenstvo, molite Boga da umrem”

VIDEO

Pitanje smanjenja plaća dinamovcima zapravo je pitanje tko bi uspio naći klub da im je Maminjo u nastupu ludila svima potpisao ispisnice i dopustio im da odu bez odštete. Na prvu loptu, saznavši vijest, pitao sam se može li čak i Dinamova druga momčad osvojiti prvenstvo, i ima li klub dovoljno ušteđevine da isplati eventualne tužitelje koji bi na sudu zahtijevali isplatu ugovorenih iznosa. 

Na kraju krajeva, znamo gdje živimo, nimalo me ne bi iznenadilo da se Mamić u tajnosti “dogovorio” s politikom da privatizira klub, a smanjenje plaća bilo bi idealan prvi korak u operaciji Mamić sit, a Jovanoviću svi politički bodovi na broju, ili Jovanović sit, a Mamiću svi euri na broju.

Početkom devedesetih Ćiro je, a to s obzirom na uvjete koje je imao Dinamo, a koje konkurencija, stvarno nije bilo u redu, likovao: “Želite li zanimljivo prvenstvo, molite Boga da umrem”.

Kako Dalmacija sve ovo vrijeme nije uspjela pronaći svog Barišića, koji bi spasio klub, konsolidirao ga, a onda ga u stanju u kojemu bi njime mogao upravljati maltene bilo tko predao u ruke, hajde, ne baš bilo komu, mi koji smo željeli zanimljivo prvenstvo nismo baš molili Boga da Dinamo dekintira. 

Bolje bi bilo da je Hajduk ojačao, da su Dinamo i Hajduk cijeloj ligi dali po dva do pet svojih juniora i bar polovici ligaša po dva trenera, no što je - tu je, imamo oklade. Hoće li Dinamo ove godine prosuti prednost jer se igračima neće dati igrati? Hoće li Dinamo iduće sezone obraniti naslov jer se “nitko” od današnje garniture ne može prodati u inozemstvo? 

Je li Mamić skužio da će ga Jovanović pregaziti i zbog ponude koju ne može odbiti priredio teren za rasprodaju cijele momčadi po načelu daj što daš? Je li Hajduk sposoban ugroziti ovakav Dinamo? Zasad, premalo podataka za zaključak, no sasvim dovoljno za birtijsku raspravu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu