Obavijesti

Sport

Komentari 7

BIRTIJA: Zoki, Smajlagića na klupu, makar čir dobio od muke

BIRTIJA: Zoki, Smajlagića na klupu, makar čir dobio od muke
1

Neka Veselina Vujovića, i on bi trebao doći na red, ali kako vrijeme prolazi, sve jače vrišti da Irfan Smajlagić još nije dobio šansu. Gobac, daj ponudi mu reprezentaciju makar znao i da će te odbiti

VIDEO

Rukometnoj reprezentaciji želim trenera koji će od nje napraviti Rogera Federera. Što je Federer, vidjeli smo nedavno u finalu Melbournea. Najveći svih vremena igra protiv maalo manjeg, Nadala, a cijeli svijet navija za Švicarca.

Meč je nalikovao na pokušaj skakača u vis da popravi vlastiti svjetski rekord. Tad nitko ne navija protiv, svi navijaju za njega, jer on cijeli svijet vodi na teritorij na kojem čovjek nije bio.

Da je Nadal izgubio protiv ikoga drugoga, bio bi deprimiran da se riječima to ne može opisati, a ovako je na trenutke izgledao kao da je i njemu drago što je Federer za još jedan turnir veći nego što je bio.

E, upravo tamo, gdje cijeli svijet navija za tebe, hrvatski rukomet je bio 1996. na Olimpijskim igrama u Atlanti, na Svjetskom prvenstvu u Portugalu 2003. godine, i još nekoliko puta. Ili se radilo o savršenstvu igre, ili o evolucijskom skoku u igri začinjenom borbom pravednika protiv sudaca, zbog kojih se čak i dio njemačkih navijača, uživo sam gledao, okrenuo Hrvatskoj. Pa, najveći svih vremena je naš čovjek, Ivano Balić, a on, Metličić, Džomba, Lacković, Šola i dečki praktički su bili reprezentacija svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da, što se rukometa tiče, iako nije najtrofejnija reprezentacija na svijetu, Hrvatska je što je u nogometu Brazil. Ima predispozicije da za nju navijaju milijuni neutralnih navijača baš kao što, da ne objašnjavamo zašto, podrazumijeva se, u nogometu navijaju za Brazil. Nekad osvojiš naslov, nekad jedva uspiješ proći skupinu, ili godinama zapinješ u polufinalu, ali si Hrvatska i rijetke su okolnosti da ti cilj na velikom turniru nije naslov.

Prije nekog vremena napisao sam da Zoran Gobac i Slavko Goluža, tim redom, trebaju vratiti Balića makar čir od muke zbog tog poteza dobili, a sad se naslov samo mrvicu mijenja. Što se publike tiče, izbor često nalikuje na nekakvo glasanju na ljetnom festivalu. Što kasnije nastupiš, bolje te se sjećaju u publici, više bodova dobiješ.

Neka Veselina Vujovića, i on bi trebao doći na red, ali kako vrijeme prolazi, sve jače vrišti da Irfan Smajlagić još nije dobio šansu. Gobac, daj ponudi mu reprezentaciju makar znao i da će te odbiti, a kamoli ako će prihvatiti. Svi znamo za Smajlagićev nevidljivi doprinos.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu