Obavijesti

Sport

Komentari 82

Bišćan: Treniramo kao juniori! Čačić: Onda idi negdje drugdje

Bišćan: Treniramo kao juniori! Čačić: Onda idi negdje drugdje
1

Kapetan više nije mogao izdržati. Još od priprema 'kuhalo' je u Bišćanu, smatrao je da su treninzi očajni. A kad je progovorio, Ante Čačić ga je izbacio iz momčadi...

VIDEO

Nakon tri "okršaja" u dva dana, Ante Čačić odlučio je sačuvati autoritet i zbog izrečenih kritika otpisati 33-godišnjeg kapetana Igora Bišćana. Odmah je to objavio igračima, a već poslije nekoliko minuta u svlačionici su mu se pridružili čelnici kluba. Stali su na njegovu stranu i Bišćan će ubuduće trenirati odvojeno od ostatka momčadi.

Kapetan je treneru rekao da su treninzi na razini juniorskih. Čačić to nije mogao istrpjeti. Okršaj je počeo na treningu, nastavio se na parkiralištu, a završio u svlačionici. Uz trenera su stali i čelnici kluba.

Uvjeren da pripreme nikad nisu bile lakše te da su treninzi neadekvatni momčadi poput Dinama, Igor Bišćan “puknuo” je na treningu u ponedjeljak. Nakon tuširanja, Bišćan i Čačić nastavili su razgovor na parkiralištu. Kapetan je, navodno, ostao dosljedan mišljenju da su Čačićevi treninzi na razini juniorskih.

Nastavak je uslijedio dan poslije. Bišćan i Čačić ponovno su se našli, no kapetan je ostao pri svome. Vidjevši da gubi autoritet, Čačić je završio razgovor, došao u svlačionicu i igračima rekao da na Bišćana više ne računa.

 - Žao nam je što se situacija ovako rasplela i sve skupa je ovo vrlo neugodno za klub. Ipak, moramo poštivati odluku trenera koji je jasno rekao kako se radi o nepremostivim razlikama između njega i Bišćana - rekao je sportski direkor Dinama Zoran Mamić, prenosi službena Dinamova stranica.

Nije htio plaću dok je ozlijeđen 

Bišćan se dugo oporavljao od ozljede i svi su čekali njegov povratak. Mučio se posljednjih mjeseci s ozljedom zgloba. Nije ga bilo dugih osam mjeseci na travnjaku. Pojavila se i ozljeda aduktora zbog čega je propustio najveći hrvatski derbi. Nakon što se ozlijedio 2010. godine odrekao se plaće sve dok ne bude spreman. Posljednji je put za "modre" igrao na pripremama. Ukupno pola sata protiv Odensea i Helsingborga lako bi moglo biti posljednjih pola sata koje je odigrao za Dinamo, ali i u karijeri. 

Transfer u Liverpool kruna karijere

Igor je u Dinamo stigao 1997. godine, a nakon tri godine u senzacionalnom je transferu prešao u Liverpool gdje je proveo pet sezona. Potom odlazi u Panathinaikos, a nakon dvije godine vratio se u Zagreb i u svoj klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige