Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Bitno da smo ove sezone prvi put pobijedili na Maksimiru'

'Bitno da smo ove sezone prvi put pobijedili na Maksimiru'

Ove sezone nismo imali pobjedu na Maksimiru prva tri kola. Ne pamtim kad se to dogodilo. Sveli smo Goricu na minimum šuteva i šansi. Kontrolirali smo utakmicu čitavo vrijeme i mirno priveli kraju, rekao je Perić

VIDEO

Dinamo je u prvoj utakmici petog kola Prve HNL na domaćem terenu pobijedio Goricu s 1-0. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO

Dinamo je do pobjedničkog gola došao u 36. minuti, kad je ubačaj Moubandjea s lijevog boka pokušao blokirati Albi Doka, od kojeg se lopta čudno odbila, u visokom luku preletjela golmana Gorice Ivana Banića i završila u mreži.

Utakmicu je komentirao trener Gorice Krunoslav Rendulić koji smatra da neke od sudačkih odluka njegovoj momčadi nisu išle u korist. 

- Čestitke Dinamu, bili su bolji, dominantni u posjedu. Mi smo bili loši prema naprijed, a u obrani smo bili vrlo dobri, limitirali smo Dinamo na ništa - rekao je Rendulić pa dodao:

Dinamo i Gorica sastali se u 5. kolu HT Prve lige

- Gol smo dobili kakav smo dobili, mislim da se to viđa jednom u jako puno godina. Ono je neobjašnjivo. Mislim da smo nakon pet kola mogli uzeti koji bod više, nisam nam ni neke sudačke odluke išle na ruku, ali idemo dalje.

Dinamov stoper Dino Perić zadovoljan je nakon što je njegova momčad došla do druge pobjede u ovoj sezoni. 

- Mislim da ste dobro rekli da je Gorica stvarno tvrda momčad. Uz ove uvjete nije bilo lako, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu i da smo ih ostavili bez šanse - rekao je pa nastavio:

Dinamo i Gorica sastali se u 5. kolu HT Prve lige

- Ovo je bila baš rutinska pobjeda. Nikad s njima nije bilo lako. Bitno da smo došli do prve pobjede na Maksimiru ove sezone. Zadovoljni smo - zaključio je Perić nakon čega je Luka Menalo dao svoj komentar na utakmicu.

- Ove sezone nismo imali pobjedu na Maksimiru prva tri kola. Ne pamtim kad se to dogodilo. Sveli smo Goricu na minimum šuteva i šansi. Kontrolirali smo utakmicu čitavo vrijeme i mirno priveli kraju. Pred kraj nam je malo ponestalo snage, ali bitno je da smo pobijedili - kazao je pa zaključio:

Dinamo i Gorica sastali se u 5. kolu HT Prve lige

- Dinamo je takav klub da stalno morate pobijeđivati i biti na nivou. Hvala Bogu imamo dobre igrače koji su spremni odgovoriti na sve izazove i danas su to i pokazali. 

Iako je jedini gol na utakmici bio autogol Albija Doke, trener Dinama Damir Krznar zadovoljan je igrom svoje momčadi koja je došla do prve pobjede na svom stadionu od početka sezone. 

- Izuzetna dominacija tijekom cijele utakmice, vrlo dobar posjed, vrlo dobar reposjed, stvarali smo prilike, ali izostala je sigurnija realizacija. Strepili smo do kraja utakmice, ali s cijelom igrom možemo biti zadovoljni. Danas smo imali jako stabilnu obranu bez rizika. Kad stalno napada onda postoji opasnost od zalutalog mjesta iz tranzicije, ali to smo sve spriječili. Recimo da smo 80 posto plana što se tiče doziranja igrača odradili. Nažalost poremetila nas je rana ozljeda Bulata pa smo tu uskratili Majera za nekakav veći odmor, nadam se da s njim neće biti problema - rekao je Krznar nakon utakmice pa otkrio što je s Kastratijem:

Nastavak 'tradicije': Bizaran gol Dinama za slavlje protiv Gorice
Nastavak 'tradicije': Bizaran gol Dinama za slavlje protiv Gorice

- Nije bilo problema s Kastratijem, on se samo potrošio do kraja, na tome mu možemo čestitati. Volio bih da više igrača na četveronoške izlaze s terena, malo mu je samo pao šećer, doktor je intervenirao i to je to, nije to ništa čudno.

Dinamo se trenutno nalazi na trećem mjestu Prve HNL te se s ukupno sedam bodova izjednačio s Rijekom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'