Obavijesti

Sport

Komentari 15

Bivša MMA borkinja usporedila korona virus sa širenjem HIV-a

Bivša MMA borkinja usporedila korona virus sa širenjem HIV-a

Zamislite da je 1981. godina i da je vlada naredila svim LGBTQ osobama da pokažu papire koji dokazuju da nisu HIV pozitivni ili im neće biti dopušteno ući u avion, na koncerte ili na večeru u restorane, napisala je

VIDEO

Bivša MMS borkinja Gina Carano (39) na društvenim se mrežama oglasila povodom aktualne pandemije korona virusa usporedivši je sa svojedobnim širenjem virusa HIV. 

POGLEDAJTE VIDEO: Adriana Vuković

Pokretanje videa...

Na treningu s ADRIANOM VUKOVIĆ: 'Mike Tyson mi je inspiracija!' 07:00

Carano je naišla na brojne kritike, ali bilo je i onih koji su joj izrazili podršku. 

"Zamislite da je 1981. godina i da je vlada naredila svim LGBTQ osobama da pokažu papire koji dokazuju da nisu HIV pozitivni ili im neće biti dopušteno ući u avion, na koncerte ili na večeru u restorane", napisala je na Twitteru.

Nekoć je bila najpopularnija svjetska borkinja, ali ju je u sportsku mirovinu poslala Cris Cyborg koje je tad osvojila naslov u Strikeforceu, a njezinu titulu popularnosti preuzela Ronda Rousey. Carano je od osam borbi pobijedila u sedam, a porazom od Cyborg završila je MMA karijeru. 

Carano je danas glumica, a na društvenim ju mrežama prati gotovo dva milijuna ljudi.

Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije ili videozapise filmova odnosno serija u kojima je glumila poput 'Mandaloriana' ili njezine prve uloge u 'Fight Girls'.

U veljači ove godine se našla u središtu skandala kada se, kao republikanku u SAD-u, uspoređivala sa Židovima za vrijeme holokausta zbog čega više ne glumi u Disneyevoj seriji. 

- Židove su tukli na ulicama. Nisu ih, međutim, tukli nacisti već njihovi susjedi... među kojima je čak bilo i djece. Zato što se povijest uređuje, većina ljudi danas neće shvatiti da do točke kada nacistički vojnici lako hapse tisuće Židova, vlada je prvo njihove susjede natjerala da ih mrze jer su Židovi. Kako je to drukčije od toga da mrzite nekoga zbog njegovih političkih uvjerenja - napisala je tada na društvenim mrežama. Objavu je u međuvremenu obrisala, ali se brzo proširila internetom. 

Gina Carano
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante