Obavijesti

Sport

Komentari 1

Drama bivše zvijezde Cedevite: Dobio udarac u grlo, morali ga operirati. U induciranoj je komi

Drama bivše zvijezde Cedevite: Dobio udarac u grlo, morali ga operirati. U induciranoj je komi

Operacija je dobro prošla, ali liječnici su ga stavili u induciranu komu zbog hematoma koji je i dalje prisutan na mjestu gdje je primio udarac

VIDEO

Prije nekoliko godina mnogi su Džanana Musu (22) kao jednog od najvećih potencijala s ovih prostora. Talentirani košarkaš iz BiH igrao je tada za Cedevitu, da bi potom otišao u Brooklyn Netse. No, nikad pravu priliku nije dobio u NBA ligi.

Vratio se u Europu gdje danas igra za španjolski Rio Breogan kojeg vodi Veljko Mršić. A posljednju utakmicu protiv Manrese (98-94) mladi košarkaš neće pamtiti po dobrome.

Zagreb: Tre?a utakmica polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske, KK Cedevita - KK Split

On je na utakmici tijekom jednog skoka dobio težak udarac u grlo. Odmah se vidjelo da nije nešto u redu. Spustio se na koljena, hvatao zrak, a klub nije ništa htio riskirati pa su ga odmah odvezli u bolnicu.

I dobro je da jesu. Dijagnosticirali su mu frakturu dušnika zbog čega je odmah morao na operaciju. 

- Musa je operiran u HULA bolnici u Lugu kako bi mu se osigurao normalno funkcioniranje dišnog sustava nakon što je doživio frakturu dušnika uslijed udarca. Datum povratka zasad nije poznat - objavio je klub.

Operaciju je najavio i sam košarkaš. 

- Sve vas volim. Imat ću operaciju na vratu. Borit ću se s ovim baš kao što se borim na terenu i pobijediti. Hvala na lijepim željama. Do sljedećeg viđenja, vaš Musa - napisao je on.

Sve je prošlo u redu, ali liječnici su ga stavili u induciranu komu zbog hematoma koji je i dalje prisutan na mjestu gdje je primio udarac, piše N1.

I to je vrlo ozbiljno jer mu on može stvoriti probleme s disanjem i prekinuti dotok krvi. Liječnici se pak nadaju da će se uskoro hematom povući i da će Musa za nekoliko dana izaći iz bolnice. Nije životno ugrožen. 

Zagreb: Tre?a utakmica finala doigravanja HT Premijer Liga, KK Cedevita - KK Cibona

Inače, Musa je najbolji igrač momčadi koju vodi bivši hrvatski izbornik Veljko Mršić. Na prosjeku je od 20 koševa, jedan je of glavnih kandidata za MVP-a, a i sinoć je bio najbolji s 18 koševa, devet skokova i tri asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu