Sport

Komentari 5

Mihael Mikić vratit će se na Maksimir i napušta Bišćana

Mihael Mikić vratit će se na Maksimir i napušta Bišćana

Mikić je dio stožera U-21 reprezentacije i dugogodišnji prijatelj izbornika Igora Bišćana, no u izvrsnom je odnosu i s Krznarom te je navodno već izvijestio Bišćana i suradnike da odlazi u Dinamo

Trener Dinama Damir Krznar ranije je potvrdio kako je još nakon utakmice s Tottenhamom potpisao dugogodišnji ugovor s Dinamom, a uz to je i rekao kako je igračka križaljka većinski riješena u zimskom roku. 

A Krznar je, kako javljaju Sportske novosti, krenuo i s kompletiranjem svog stručnog stožera u koji bi trebao doći bivši igrač Dinama Mihael Mikić.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo slavi duplu krunu

Mikić je dio stožera U-21 reprezentacije i dugogodišnji prijatelj izbornika Igora Bišćana, no u izvrsnom je odnosu i s Krznarom te je navodno već izvijestio Bišćana i suradnike da odlazi u zagrebački klub te da neće nastaviti s U-21 reprezentacijom na Europskom prvenstvu.

Na Maksimiru bi, pišu SN, trebao biti već od 11. lipnja te tako zaokružiti tercet odličnih pomoćnih trenera u Dinamu zajedno s Ferdom Milinom i Alenom Peternacom.

Mikić je u igračkoj karijeri zabio prvi gol za 'plave' u Ligi prvaka 1998. godine protiv Porta, a naposljetku je i mijenjao poziciju te je od napadača postao desni bek. Dijeli drugo mjesto najtrofejnijih igrača u povijesti Dinama s Tomislavom Butinom. Obojica imaju po 16 trofeja.

 

Najčitaniji članci