Obavijesti

Sport

Komentari 29

Krznar: Samo se šest igrača pojavilo na treningu danas... Bolje da ne znam kako su feštali

Krznar: Samo se šest igrača pojavilo na treningu danas... Bolje da ne znam kako su feštali

Osvajači duple krune proslavili su s boljim polovicama. 'Za ove koji su došli na trening mogu garantirati da će igrati protiv Šibenika', rekao je trener Krznar i dodao da ostaje i iduću sezonu

VIDEO

Dupla kruna je u džepu, ostala je još utakmica protiv Šibenika u subotu na Maksimiru u kojoj će "modri" i službeno podići trofej za novi naslov prvaka, a dotad slijede fešta i odmor.

Pokretanje videa...

Dinamo slavi duplu krunu 03:57

Trener Damir Krznar podijelio je dojmove s novinarima u svečanoj loži na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Isključeni mobiteli? Ma svi su na mobitelima

Fešta nakon finala?

- Bilo je veselo, zasluženo. Ne znam kako je bilo, ali opet napominjem, bolje da ne znam. Danas imamo regeneracijski trening. Došli su samo oni koji žele, pojavila su se šestorica pa garantiram da će njih šestorica nastupiti u subotu, haha - rekao je trener Damir Krznar.

- Tko je došao? Evo, tu su vam trojica. Za ostala tri moram upregnuti moždane vijuge. Koliko ih ima isključene mobitele? Nijedan, svi su na mobitelima!

- Tko će dobiti šansu od mlađih? Uz Šaranića i Baturinu, koji su već dobili priliku, bit će tu i Vasilj.

- Rezime sezone? Uz velike porođajne muke rodilo se prekrasno dijete. Početak sezone vrlo klimav, šokantan početak u Cluju i prolazak nakon 120 minuta s igračem manje. Koliko nas je tamo poslužila sreća, već u sljedećoj kod Ferencvarosa nije i nismo prošli. Ostaje žal što su obje utakmice bile gostujuće. Ali kad gledamo to s krajnjim ciljem, bila je to sreća u nesreći. Upali smo u Europsku ligu i ostvarili respektabilan rezultat, četvrtfinale. Dupla kruna svake je godine cilj, ni drugi klubovi u Europi ne mogu računati na to, ali ove godine se dogodilo i presretni smo.

Zagorac: Izbrisao sam sliku na kojoj sam gol. Najveća sramota
Zagorac: Izbrisao sam sliku na kojoj sam gol. Najveća sramota

Ivanušec ima grč, propušta Šibenik

- Ivanušec? Ima problem sa spazmom, grčem u mišiću. Dosad se to rješavalo i nadamo se da će oporaviti. Nećemo ga koristiti zbog važnih utakmica za reprezentaciju.

- Dobio sam vjeru zahvaljujući momčadi i dobrom stožeru. Da, moje su ambicije ostati na čelu Dinama. Svi znate dokle, dok ide dobro. Čim sam završio utakmicu s Tottenhamom, potpisao sam dugoročni ugovor. Mogu reći da je 95 posto posla obavljeno na zimu, sva pojačanja na posudbama sad će se priključiti, s malo širim rosterom jer ćemo veći dio priprema odraditi bez reprezentativaca. Sve ostalo ćemo rješavati u toku, ako bude odlazaka, a nadamo se da ih neće biti. Prijelazni rok traje dugo i neizvjestan je.

Slijedi rez u svlačionici

- Mi ćemo iznimno veliki roster od 45 igrača sniziti na 30-ak. Informirat ćemo vas koji će to igrači biti, koji će nastaviti u drugom režimu, ali zasad na sve računamo ozbiljno. 

Pobjeda nad Tottenhamom u usporedbi s Ligom prvaka 1990-ih?

- Teško je to uspoređivati. Tottenham je jedna od najvećih momčadi svijeta, skinuli smo veliki skalp, ali sreća prati hrabre. Nismo bili samo hrabri nego i pametni. Svrstao bih je u top 10 najvećih pobjeda svih vremena. Mourinho je već na terenu hvatao praktički svakog našeg igrača i hvatao ga za ruku. Velika gesta.

Osijek?

- Želimo mu svu sreću u Europi, bitno je da nam se netko pridruži u grupi. Neću reći da ćemo do grupe i doći, ali prvi je cilj to. Uz to, i Rijeka, Hajduk i Gorica. Naravno, netko će morati otpasti u zadnjem kolu, ali i to pokazuje koliko je liga kompetentna i kvalitetna, neizvjesna je borba za ostanak u zadnjem kolu. Ali cijelu sezonu mogli smo uživati u kvalitetnim partijama. Tko će u Europu? Loš sam prognozer i ne bih volio razmišljati o tome - zaključio je Krznar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov